Translate

петък, 5 юни 2020 г.

FOX - Пълна бъркотия, сезон 1-2


От 8 юни 2020 г., понеделник – петък от 18:10ч.
Премиера за България

Този нов комедиен сериал проследява новоженците Рио и Майк, които решават да се преместят от големия град, Ню Йорк, в провинциална Небраска. След като зарязват всичко /включително работните си места и властната свекърва/, за да заменят небостъргачите със селски къщи, двамата бързо разбират, че по-простият начин на живот не е толкова лесен. Рио и Майк трябва да се научат да се справят с бъркотията, докато се изправят ежедневно пред неочакваните предизвикателства на новия им фермерски живот.
В ролите:
Дакс Шепърд като Майк
Лейк Бел като Рио

„Алеф” обявява победителите в литературния конкурс реално и виртуално


Церемонията по връчване на наградите на литературния конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена” ще се проведе едновременно онлайн и на живо. След отпадане на част от ограниченията, наложени от пандемията COVID 19, стана възможно и физическото присъствие на церемонията. На 8 юни, понеделник, от 18 часа в зала „Петя Дубарова” на Културен център „Морско казино” ЦЕБС„Алеф” ще обяви победителите в Седмия национален младежки конкурс, който тази година е на тема „Аз съм един от тях - българските праведници на света". От общо 151 участници от цялата страна, 27 са номинирани и ще се борят за големите награди. Те ще се включат в церемонията онлайн.  На живо в залата ще присъстват представители на журито, участници в конкурса, официални гости.
Церемонията ще се излъчва и онлайн на страницата на Център „Алеф” във фейсбук  https://www.facebook.com/alef.center/notifications/ и на сайта http://alef-bg.org/.

Cartoon Network - „Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ – Сезон 1


От 8 юни – всеки делник от 10.00ч.

„Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около Мао Мао – воин-единак с избухлив нрав, Баджърклопс – ленив киборг и очарователната им помощничка - Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи.
В един от епизодите, мислейки си, че ще са по-щастливи, ако животът им е друг, героите поемат нови предизвикателства. Мао Мао получава собствена робо ръка, Баджърклопс посещава начално училище, а Адорабат се опитва да бъде новия шериф. Въпреки, че в началото им е забавно, скоро и тримата започват да се съмняват в новите си роли. А след като се появява и непознато чудовище, ситуацията става още по-сложна.

National Geographic - Царството на мумиите /4 еп. x 60 мин./


7 юни 2020 г., неделя от 21:00ч.
Премиера през юни

В новооткрит гробищен комплекс в пустинята Сахара, една от погребалните камери се откроява от останалите. Тя съдържа един-единствен каменен саркофаг, докато всички останали са пълни с мумии. Д-р Рамадан Хюсеин и екипът му се изправят пред най-голямото предизвикателство, с което са се сблъсквали, като се опитват да повдигнат 5-тонния капак, за да разкрият мумията. Какви тайни ще открият те за гробницата и нейният 2600-годишен собственик чрез техники от криминалистиката и най-новите технологии?

13 полуфиналисти превземат сцената в „Гласът на България“


Без публика в залата на първия концерт на живо в шоуто в неделя вечер

Полуфиналната битка за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще се проведе на живо с първи голям концерт на 7 юни, неделя. За вота на зрителите на сцената на шоуто ще пеят Илин Папазян, Елена Сиракова, Свет Георгиев от отбора на Михаела Филева; Керана, Христо Василев, Кристина Дончева от отбора на Камелия; Александър Славчев, Иван Лазаров, Йоана Сашова от отбора на Графа, и Пламен Бонев, Калина Велковска, Георги Шопов от отбора на двукратния победител Иван Лечев. Един от треньорите ще има допълнителен, четвърти вокален талант на своя страна, избран сред отпадналите по време на Нокаутите участници. Името на 13-ия претендент, определен от зрителите чрез онлайн гласуване на сайта на шоуто, ще бъде обявено в началото на концерта в неделя.
Най-изявените музикални таланти, които се пребориха в сериозна конкуренция с над 100 участници по време на различните етапи от вокалната надпревара и достигнаха до концертите на живо, и този сезон ще бъдат оценявани не от треньорите си, а от феновете на шоуто. Те ще подкрепят своите любимци чрез смс гласуване, за което за първи път всеки участник ще има индивидуален номер. Линиите за гласуване за всички отбори ще бъдат отворени в началото на концерта на живо в 20.00 часа. По двама изпълнители, събрали най-висок зрителски вот от всеки отбор, ще продължат към финала на шоуто на 14 юни. Всеки зрител ще има право да изпрати до 40 смс за всеки от участниците.
Освен напредъка си в музикално и сценично отношение, участниците ще споделят и лични истории за живота си по време на карантината, както и какво се е променило за тях след участието им в „Гласът на България“. Професионалните музиканти сред полуфиналистите ще разкажат как се справят в извънредната ситуация без концерти и участия, липсва ли им контакта с публиката и успели ли са да творят музика по време на изолацията. 
За първи път в историята на „Гласът на България“ полуфиналистите ще пеят пред празна зала, без подкрепата на публика и близки  хора. Живите концерти в шоуто ще бъдат реализирани в съответствие с мерките, въведени от bTV Media Group за създаване на телевизионно съдържание в условията на епидемия. Всички участници ще пеят на сцената сами, където на необходимата дистанция ще бъдат само музикантите от бенда на шоуто.