Translate

сряда, 3 юни 2020 г.

LG се присъединява към управителния съвет на Hedera


Присъединяването на LG към управителния съвет ще позволи на компанията да ускори иновациите си и да се адаптира към обществена технология за разпределен регистър и да надскочи блокчейна в световен мащаб

LG Electronics Inc. /LG/ и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за разпределен регистър, днес обявиха, че LG се присъединява към управителния съвет на Hedera. Той има за цел да даде възможност за най-децентрализирания модел на управление за разпределен регистър и ще включва до 39 глобални организации от различни индустрии и държави.
LG е четиринадесетият член на съвета, който включва още компании като Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS /WorldPay/, Google, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London /UCL/ и Wipro. Като единствените представители на производители на домашни уреди в управителния съвет, LG ще работи с Hedera и останалите членове на съвета, за да открие начини технологията за разпределен регистър да помогне на потребителите и доставчиците като им даде възможност за по-лесни и безпрепятствени транзакции.
Всички членове на управителния съвет на Hedera ще имат спот в публичната мрежа на Hedera Hashgraph и ще отговарят за утвърдяването на пътната карта на Hedera и актуализациите на кодовата база на платформата. Членовете гарантират децентрализацията и многообразието на съвета.
„Щастливи сме да приветстваме лидера в индустрията LG в управителния съвет на Hedera. В продължение на много години LG се стреми да подобри живота на потребителите и партньорите с помощта на новите технологии. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с LG и тяхната екосистема, за да разгледаме многобройните начини, по които разпределения регистър да бъде приложен и да помага на клиентите.“ казва Манс Хармън, главен изпълнителен директор и съосновател на Hedera Hashgraph.
„Технологията за разпределен регистър държи ключа към подобряването на изживяването на потребителите и да предложи възможност за нови услуги на бизнеси във всякакви сектори, които да се възползват от доверието, скоростта и сигурността, която предлага“, казва Чо Таег-ил, старши вицепрезидент на LG Electronics. "Чакаме с нетърпение да сме част от управителния съвет на Hedera и очакваме партньорствата с водещи компании по цял свят и всякакви сектори и да подобрим още повече употребите на технологията за разпределен регистър, за да помагаме на бизнеси и потребители.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар