Translate

събота, 6 юли 2024 г.

National Geographic - Разследване на самолетни катастрофи: Специален доклад, сезон 6 /6 еп. по 60 мин./

Премиера: 8 юли 2024г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 ч.

 

Всеки епизод от поредицата „Разследване на самолетни катастрофи: Специален
доклад“ разглежда три значими авиационни произшествия, които са следствие на сходни обстоятелства, включително катастрофални технически неизправности, героични пилоти, които надмогват обстоятелствата, и грешни данни, водещи до фатални разминавания между машината и нейния водач.

 

Избери кой филм искаш да гледаш във „Великият понеделник“

Киноманите отново ще могат да гласуват в емблематичната кампания на KINO NOVA

 

 

Великият понеделник“ ще нагорещи филмовия канал KINO NOVA за 12-и пореден път. Това лято, в продължение на 9 седмици, хитови продукции ще се борят за вниманието на зрителите, а в понеделник вечер ще бъде излъчвана лентата, събрала повече гласове от публиката.

В първата седмица на кампанията „Великият понеделник“ Един срещу друг в битка за одобрението на зрителите се изправят приключенският екшън „Изгубеният град“ и екшън-трилърът „Човек на гнева“. Киноманите могат да се включат в дванадесетото издание на емблематичната кампания и да гласуват на сайта https://greatmonday.bg. Филмът, събрал повече гласове, ще бъде излъчен в понеделник, 8 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA.

 Изцяло посветена на волята на зрителя, тазгодишната селекция от вълнуващи истории в емблематичната кампания на KINO NOVA ще предложи 18 филма – приключенски комедии, спиращи дъха трилъри и наелектризиращи екшъни.

Традиционно феновете на седмото изкуство, които участват в гласуването, ще могат да спечелят атрактивни награди всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще грабне голямата награда – проектор за домашно кино.