Translate

петък, 5 юли 2024 г.

През юли Lidl раздава 300 000 лв.

Клиентите на приложението Lidl Plus ще могат да спечелят 1000 ваучера за пазаруване - всеки на стойност 300 лв.

 

 

Този месец Lidl дава уникалния шанс на своите клиенти да спечелят един от 1000
ваучера за пазаруване на стойност 300 лв. За целта е важно при всяко пазаруване да сканират на каса приложението Lidl Plus, като за всеки 40 лв. в една покупка, направена от началото на този месец до 28.07.2024г., клиентите ще получат 1 точка. При 4 събрани точки получават възможност за участие в играта за спечелване на ваучер.

Покупка на стойност 50 лв. означава 1 спечелена точка в приложението. Покупка на стойност от 120 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 събрани точки в приложението. Покупка на стойност 160 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 точки или 1 участие и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ /с което регистрира своето участие/.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода от началото на месеца до 28.07.2024г. /4 седмици/ се теглят печеливши участници за 250 ваучера по 300 лв. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 29.07.2024г. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra. Един участник може да спечели само една награда, независимо от броя на активираните участия.

Пълните условия на играта са достъпни на www.lidl.bg/igra .

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар