Translate

понеделник, 1 юли 2024 г.

Cartoonito - „Грижовните мечета: Раздай магия - Специални епизоди“ – Сезон 1

От 1 до 6 юли – всеки ден от 08.00 ч.

С повторение  в същия ден от 10:55ч. и на следващия ден от 17.25 ч.

 

 

Стартира чисто новата мини поредица „Грижовните мечета: Раздай магия - Специални епизоди“, която включва 6 епизода по 22 минути. Те са част от предаването „Месец на приятелството“.

Мечетата отиват на едно вълнуващо ново пътешествие, пълно със забавление, магия и мистерии в Упованието - неизследвано царство на Грижландия. Веселушка, Сърдитко, Късметко, Душинка и Слънчо се стремят да донесат щастие и хармония на обитателите на тази земя. Те се наричат уифъли - забавни малки същества, които посаждат магически семена на грижата и така образуват нови региони в Грижландия. Това е вълшебно място - като Оз и Страната на чудесата, събрани в едно. Така че, скочете върху най-близката дъга и се присъединете към Грижовните мечета, докато те отключват магията и забавлението.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Месец на приятелството“

От 1 юли – всеки ден от 07.00 до 11.30 ч.

 

 

На 30 юли има Световен ден на приятелството и тъй като главната тема по Cartoonito е точно то, ще празнуваме всички вълшебни приятелства през целия месец.

Поканете своите приятели да се срещнат с любимите ви другари от Cartoonito: Том, Джери, Бъгс, Гризи, Лемингите, Мистър Бийн и също така опознайте нови, заедно с тях – като например Грижовните мечета. Да сме заедно винаги е по-забавно.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар