Translate

понеделник, 1 юли 2024 г.

„Диамантените момичета“ и Coca-Cola вдъхновяват младите таланти и деца със СОП от град Мездра

 

„Диамантените момичета“ от националния ни отбор по художествена гимнастика проведоха серия от срещи с млади гимнастички и деца със специални образователни потребности /СОП/ в различни градове на България, сред които и Мездра. Събитията са част от инициатива на Coca-Cola, под надслов „Заедно създаваме магията“, която има за цел да покаже, че различията ни сближават и ни позволяват да споделяме радостни моменти чрез универсалния символ на прегръдката.

На 26 юни в Мездра, „Диамантените момичета“ проведоха среща с клуб „Анелия“, включваща демонстрации и дискусии в ОУ Христо Ботев в града. По време на посещението гимнастичките споделиха своите лични истории и успехи, като окуражиха младите таланти да следват мечтите си и да вярват в собствените си възможности. Ерика Зафирова сподели за вълнението, което е изпитала по време на състезание, докато е чакала оценка за тяхното изпълнение и подкрепата, която е получила от съотборничките си. Тя подчерта значението на екипната работа и взаимната подкрепа в трудни моменти.“

От името на Община Мездра кметът Иван Аспарухов приветства чаровните грации: „Всички се радваме, че сте днес сред нас. Бъдете живи и здрави! Дайте пример на тези прекрасни деца и да се надяваме, че един ден те ще постигнат и дори надминат вашите успехи!“. Домакините на събитието подариха на „Диамантените момичета“ цветя и стъклен плакет с кристал във формата на диамант и герба на общината. Срещата завърши с топли прегръдки и снимки за спомен, оставяйки вдъхновение и мотивация у всички участници.

Кампанията на Coca-Cola подчертава идеята, че именно заради различията си, можем да намерим общото помежду си и да споделяме моменти на радост. Прегръдката като универсален символ на връзката и свързаността е основното послание на кампанията. Тя има за цел да вдъхнови хората да приемат останалите такива каквито са и да ги събере заедно чрез спорта, който е ярък пример за колективна дейност и обединение. Спортът има силата да свързва хората и да изгражда мостове между различните

общности. „Диамантените момичета“ и Coca-Cola вярват, че чрез тази кампания ще вдъхновят младите таланти и ще покажат, че различията ни правят по-силни и по-свързани.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар