Translate

събота, 7 октомври 2023 г.

MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY 2024

 Четвъртото издание на фестивала в долината на виното ще се проведе на 12, 13 и 14 юли 2024 година

 

 

Midalidare Rock In The Wine Valley се готви за своето четвърто издание. През 2024-а година фестивалът в долината на виното ще се проведе от 12 юли /петък/ до 14 юли /неделя/. Последното издание тази година, срещна феновете с групи като Scorpions, Europe, Helloween, Epica, Blind Guardian, Battle Beast, Lacuna Coil и много други.

От 6 октомври, в 10:00 часа са в продажба /Св мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи/ 1000 билета „на зелено“, които са на цена от 140 лева и ще са за всичките дни на фестивала. След изчерпване на тези билети в продажба ще бъдат пуснати редовните пропуски, а след обявяване на първия хедлайнер цената на билетите отново ще се промени. Деца до 12 години влизат без билет.

„На последното издание посрещнахме над 45 000 души в трите дни. Тази публика ни дава увереност, да продължим с всяко следващо издание да предлагаме на хората по - пълноценно изживяване и положителни фестивални емоции в долината на виното. Надяваме се да можем да обявим първия ни хедлайнер за 2024-а до 10 дни“, споделят от организаторите.

По време на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 отново се планират множество активности като срещи с групите, забавления за деца, спортни турнири, вино дегустации и др.

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024г.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley 

https://midalidarerock.bg

 

 

National Geographic - Боби Уайн: Президентът на народа /90 мин./

Премиера: 8 октомври 2023г., неделя, от 23:00 ч.

 

 

Този завладяващ документален филм разказва за невероятния възход на Боби Уайн – поп звездата, превърнала се в политик, който се опитва да сложи край на бруталната диктатура в Уганда.

 

 

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка

Любими актьори от комедийната поредица на NOVA ще бъдат предизвикани от Димитър Рачков

 

 

Тази неделя шоуто „С Рачков всичко е възможно” се отправя на забавна „All Inclusive” почивка с актьорите от една от най-обичаните комедии на NOVA. Водещият Димитър Рачков ще посрещне Елена Атанасова, Йоанна Начева, Яна Огнянова, Петър Калчев, Явор Борисов, както и Лили Сучева и Стефан Иванов, които се превъплъщават в новата семейна двойка в петия сезон на поредицата. Към веселата компания ще се присъедини и един от най-колоритните гости на шоуто – изпълнителят Криско, който също е участвал в сериала “All Inclusive”.

Чаровните актьори ще трябва да преминат през редица щури предизвикателства, които ще изискват комплексни умения и добро настроение. Неделната вечер ще започне с танцувалната игра “Има и по-зле”. В допълнение към грациозността и пластичността на участниците, ключова роля в нея ще изиграе добрата памет. Тяхната музикалност ще бъде тествана и с още едно предизвикателство - “Кой прецака Моцарт”, в което зрителите ще станат свидетели на неповторими виртуозни изпълнения на калимба, блокфлейта, ксилофон и цигулка.

Лудата стая ще изпрати актьорите от “All Inclusive” в 2033 година, за да се насладят на почивка от бъдещето. Те ще се озоват на най-желаното място за релакс - елитен курорт на българското Черноморие в битка под наклон за единствения свободен

шезлонг на плажната ивица. Кой ще надделее в този забавен сблъсък? Трудно ли се плажува в Лудата стая? Коя ще бъде най-забавната задача? – разберете тази неделя в „С Рачков всичко е възможно“ от 20:00 по NOVA.