Translate

събота, 7 октомври 2023 г.

Продажбите на новите смартфони от серията Xiaomi 13T стартират в България

 

 

Xiaomi стартират от 6-и октомври в България продажбите на най-новите си
смартфони от серията
Xiaomi 13T, разработени съвместно с Leica. Серията включва 2 смартфона – Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T, които предоставят автентични изображения и фотографски стилове на Leica, с изключителен дизайн, батерия с дълъг живот и кристални ясно дисплеи, на които изображенията ще се визуализират по най-добрия начин.

У нас продажбите стартират със специална оферта – двата смартфона от серията се предлагат в комплект с впечатляващите безжични слушалки Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition*. Също така всеки потребител, който закупи смартфон от серията Xiaomi 13T, може да се възползва от 6 месеца гаранция на екрана, който включва 1 безплатен ремонт на екрана в рамките на 6 месеца.** Освен това новите смартфони на Xiaomi идват с 3 месеца YouTube Premium***, както и със 100GB облачно пространство от Google One за 6 месеца****.

Една от най-отличителните характеристики на новите смартфони безспорно е камерата им, която осигурява снимки с качество от професионално ниво. Те са налице благодарение на два оригинални фотографски стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, както и шест филтъра на Leica, които да разгърнат креативността ви. И двата модела предлагат конфигурация с тройна камера, включваща лещи Summicron, разработени съвместно с Leica.

Серията Xiaomi 13T също така включва функция за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, позволявайки на потребителите да коригират тон, тоналност и текстура на предварително зададения етап, запазвайки повече детайли и цветове за последваща обработка. Задните камери на Xiaomi 13T поддържат 4K видеозапис при всички фокусни разстояния, а Xiaomi 13T Pro е способен да прави видео записи в 8К резолюция.

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T притежават 6,67-инчов CrystalRes дисплей, който поддържа до 144Hz честота на опресняване. Серията използва дисплеи с висока яркост и 68 милиарда цвята, осигурявайки HDR10+ съвместимост от край до край. Това подобрява контраста между тъмните и светлите части на изображенията и пресъздава истинската текстура на детайлите. Серията Xiaomi 13T поддържа Dolby Atmos® с вградени двойни високоговорители за пълно аудио изживяване независимо от съдържанието.

Xiaomi 13T Pro се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 9200+ с бърз осемядрен процесор, а Xiaomi 13T е оборудван с MediaTek Dimensity 8200-Ultra, създаден за превъзходна енергийна ефективност. Разпределението на топлината на серията Xiaomi 13T е подобрено с термално отнемаща плоча от неръждаема стомана, което гарантира, оптимална температура на работа на устройството.

Xiaomi 13T Pro поддържа Xiaomi 120W HyperCharge, което позволява 100% зареждане само за 19 минути.1 И двете устройства имат опция за бързо зареждане, като Xiaomi 13T Pro постига 36%, а Xiaomi 13T - 21% заряд само за 5 минути.1 И двата смартфона притежават рейтинг IP68 и са устойчиви на вода и прах.2

Цени и наличности

Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T се предлагат в България в две цветови опции: Alpine Blue и Black.

Xiaomi 13T Pro се предлага във вариант 12+512 GB на цена от 1699 лв

Xiaomi 13T ще предлага във вариант 8+256 GB на ценa от 1269 лв.

-----

* До изчерпване на количествата в официалната търговска мрежа на бранда.

**Условията за 6-месечна гаранция вижте на https://www.mi.com/global/service/warranty/

***Само за нови потребители. Важат условия. Може да се прекрати по всяко време. За подробности, моля, посетете https://event.mi.com/global/youtubepremium

****Само за нови потребители на Google One. Важат условия. Може да се прекрати по всяко време. За подробности, моля, посетете https:// event.mi.com/global/google-one

-------

1 Данни, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi, действителните резултати може да варират. Действителните измервания между отделните продукти може да варират. Всички спецификации са предмет на действителния продукт. 19 минути до 100% тествани в режим на усилване.

2 Устройството е сертифицирано като водо- и прахоустойчиво при специфични лабораторни условия, които не съответстват на нормалните условия на употреба. Гаранцията не покрива щети от течности, причинени от условия, различни от условията на тестване. Защитата от проникване може да се влоши поради износване, физическа повреда и/или разглобяване, нуждаещо се от ремонт. За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на Xiaomi.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар