Translate

събота, 7 октомври 2023 г.

24Kitchen - Ева Лонгория: В търсене на Мексико, сезон 1

 

Премиера: 4 октомври 2023 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

 

 

Мексико е вълшебно – дом на древните пирамиди, Деня на мъртвите и някои от най-емблематичните произведения на изкуството в света – и всичко това на фона на невероятни пейзажи. С безкрайните брегове, граничещи с Атлантическия и Тихия океан, и всевъзможни природни дадености между тях, от буйни джунгли до сухи планини, не е чудно, че Мексико се гордее с една от най- разнообразните и вълнуващи кухни в света. Мексиканската храна не само отдава почит на този изключително богат пейзаж, но и свидетелства за отдадеността на хората, които ценят традициите и непрекъснато въвеждат иновации, за да създават революционни нови вкусове.

Наградената актриса, продуцент, режисьор и активист Ева Лонгория се гордее с мексиканските си корени и е дълбоко свързана със страната, която нарича свой втори дом. Сега, по примера на носителя на награда "Еми" Стенли Тучи и неговото приключение в Италия, Ева пътува из тридесет и двата щата на Мексико, за да види как хората и тяхната богата култура, природа и история са оформили изключително разнообразната кухня. Докато опитва свинско месо, приготвено в подземна пещ в Юкатан, кадифено шоколадово моле в Оахака и авангардната кухня на Мексико сити, Ева ще разкрива тайните на най-ценните и понякога изненадващи ястия на Мексико.

------------

Да запалим огъня с Нико Рейнолдс, сезон 2

Премиера: 5 октомври 2023 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.

 

 

Шеф Нико Рейнолдс се завръща на скарата, за да приготви чисто нова порция
изкусителни рецепти за барбекю. Първата му поредица ни накара да изтупаме праха от барбекютата си, а сега той е готов отново да ни запали по готвенето на открито.

Нико е известен със своите апетитни вкусови комбинации, а в този нов сезон на предаването от шест части той ги издига на още по-високо ниво! От апетитни свински ребра с бананов кетчуп до перфектния сандвич с пържола на скара и скариди с чили масло върху препечен френски бриош – независимо дали готвите на дървени въглища, газ или дори на кухненския си грил, Нико има гениални съвети, които ще ви помогнат да се справяте като професионалисти – независимо от времето навън!

Нико ще ви покаже, че барбекюто не трябва да е скъпо и ще ви предложи някои бюджетни рецепти, така че да нахраните голяма компания с лекота. Той приготвя универсални подсилващи вкуса продукти, които могат да се превърнат в сухи

натривки, маринати, сосове и дресинги, които ще преобразят пилешкото, зеленчуците, свинското и салатите. Независимо дали сте начинаещи или опитни майстори, тази нова поредица гарантирано ще донесе малко слънце на вашата трапеза!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар