Translate

събота, 17 декември 2022 г.

Истинските хора

 
 
Истинските хора помагат - без да искат признание.
Истинските хора спасяват - без да очакват отплата.
Истнските хора са скромни, добри и не се афишират  - за да  бъдат забелязани.
Истинските хора са човечни с големи  сърца - готови винаги да помогнат  ... на всеки ...познат/непознат.
Те са наистина героите в нашия живот. Те са ангелите на земята...
Поклон и респект пред тях!
С най-искрена благодарност към Красимир Даскалов/Krasimir  Daskalov  - човек с голямо Ч!

Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна – тази неделя в „Търси се…“ по bTV

 
 
Тази неделя /18 декември/ от 12:30 ч. по bTV в предколедното издание на „Търси
се…“ ще гостува една от най-големите, обичани и обсъждани звезди на българската сцена – Васил Троянов Боянов – Азис.
За първи път в телевизионен ефир певецът ще разкрие голяма част от най-личния си свят. Единствено в „Търси се“ той ще признае и тайна, която ревностно е крил през всички тези години: „Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми помага да съм толкова успешен в това, което правя“.
Азис ще разкрие още, че е предрекъл точната възраст на собствената си смърт. С голяма обич той ще пророкува на водещите Нели и Меги за предстояща голяма професионална награда.
От музикалната сцена с много откровено интервю ще го развълнува скъпата му приятелка Галена. Тя ще признае, че: „Азис понякога изглежда надут, но Васко е истински добър човек“.
Най-емоционалната среща ще бъде с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя ще разкаже за тежкия избор дали да роди Васко, тъй като когато е разбрала, че е бременна с него, е била в затвора. За първи път в ефир изпълнителят ще разкрие и как е загубил баща си вследствие на COVID-19 и какво най-много му липсва от него.

 

Саша Илич, Огнян Илиев и ексклузивна среща на Стоичков с Ромарио – тази неделя в „Код Спорт по RING

 

И тази седмица в „Код Спорт“ думата имат най-желаните събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков
 
 
Тази неделя /18 декември/ в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING
зрителите ще видят
ексклузивно интервю с треньора на ЦСКА Саша Илич. Специалистът засега успешно се справя с мисията преследване на дубъл – „червените“ са лидер в класирането на първенството след първия полусезон и са на четвъртфинал за Купата на България. Каква е равносметката му дотук?
Очаквайте и специален коментар на финалистите на Мондиала в Катар часове преди големия сблъсък за световната корона.
Трусове в българския тенис – защо доскорошният член на Управителния съвет на федерацията и бивш капитан за Купа „Дейвис“ Огнян Илиев реши да поведе война за смяна на ръководството? Една скандална изповед за пари и още нещо…
В своята маркова рубрика Христо Стоичков разговаря с великия голмайстор Ромарио, който вече е на терена на политиката и е губернатор на Рио де Жанейро. Една специална среща между две емблеми на световния футбол, част от славния „дрийм тим“ на „Барселона“.
В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за последния кавалер на „Златната топка“ – Карим Бензема.
Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя само по RING!
Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

 

Превенция на захарен диабет и стратегии за силна и красива коремна област – тази неделя в „Светът на здравето“ по bTV

 

Зрителите ще видят и как любовта между двама души дава криле, дори когато единият е прикован в инвалидна количка
 
 
Мазнините –
главните „виновници“ за епидемията от обиколки на талията вън от
референтната норма – биват два вида – подкожни, които се складират директно под кожата и могат да се напипат, и висцерални, които се натрупват около вътрешните органи в коремната кухина – черен дроб, черва и панкреас, и увреждат тяхната функция. Какъв е признакът, че човек носи твърде много висцерална мазнина, зрителите ще разберат тази неделя /18 декември/ от 11:30 ч. в предаването за проактивна здравна култура
„Светът на здравето“ по bTV.
Водещата д-р Неделя Щонова ще представи пет стратегии за изграждане и поддържане на силна и красива коремна област, а д-р Спас Мулетаров ще покаже как се изпълнява правилно и безопасно коремна преса.
В Европа 1 от 3-ма пациенти живее със захарен диабет, без дори да подозира за това. У нас 45% от българите никога не са се изследвали за диабет, половината от диабетиците не знаят за заболяването си, а повече от 220 хиляди души живеят с преддиабет. Какво да прави човек, попаднал в тази графа, ще разберем от ендокринолога д-р Цветан Гатев.
В тазседмичния брой на „Светът на здравето“ предстои и среща с двама души, чиято любов ги отвежда до върха на техните мечти. За непоколебимостта пред лицето на множествената склероза и силата да се изкачиш до Мачу Пикчу в инвалидна количка ще разкаже Деян Колев, заедно с любимата си Теодора Крумова, която е винаги до него, напук на предизвикателствата на живота.