Translate

вторник, 5 юли 2022 г.

FOX CRIME - Роко Скиавоне, сезон 4

Премиера: 8 юли от 22:00 часа

Излъчване: Всеки петък от 22:00 часа

 

 

Заместник-шефът на полицията Роко Скиавоне не е типичният полицай и пример за подражание.
Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особен
фен на правилата и законите, той трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. Като наказание за поведението му, детективът от Рим е заточен в провинциално алпийско градче, което го удря право в сърцето. Сега той трябва да остави луксозните си мокасини, за да обуе неудобните зимни ботуши и да започне да копае надълбоко. Потайните местни жители също са нещо, с което Роко трябва да свикне. Ще се окаже обаче, че снегът не е единственото нещо, което затруднява разследванията в италианските Алпи…

В ролите: Марко Джалини, Ернесто Д'ардженио

 

Тежки товари /6 еп. по 60 мин/

Премиера: 8 юли 2022 г. от 22:00 ч.

Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч.

 

 

Разглеждаме отблизо и в детайл пътуванията на някои от най-големите транспортни средства наоколо.
Следвайте тези внушителни транспортни начинания по време на пътуванията им всяко от които е същинско изпитание, изпълнено с препятствия. От транспортиране на кораб по суша, през масивна транспортна машина, която си пробива път през тропическите гори на Амазонка, до навигиране на гигантско транспортно средство през тесните улички на Бон.

 

Boomerang – Power Players – Сезон 2

От 8 август – всеки ден от 08.00 ч.

 

 

Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си Андрю, всичко се променя. Момчето трябва да остане при новия настойник, когато родителите му си тръгват. Той обаче не очаква, че в мазето на своя чичо, изобретател, ще открие специални устройства, които му позволяват да се превърне в супер играчка и да спасява света. След като намира находката, Аксел ще разбере, че играчките в дома им оживяват. Новите приятели на Аксел са Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече - Варварина. Оттук нататък всички те имат суперсили и след трансформация отиват на много специални мисии, които ги сблъскват и с герои, които имат зли намерения, като основният опонент на Аксел - Бесния, който иска да отнеме силата на екипа от Power Players.

Сега, Boomerang ни кани на премиерните епизоди на втория сезон на поредицата. Ще продължи ли Бесния да планира заговор срещу Power Players? Ще се справят ли Аксел и приятелите му с новите предизвикателства? Отговорите ни очакват всеки ден по Boomerang.

 

Нови 60 продукта с до 50 % отстъпка през юли в Lidl

 

 

От 4 до 31 юли Lidl предлага над 60 продукта, намалени с до 50%. По този начин клиентите на
веригата могат да се възползват от разнообразие на висококачествени стоки на достъпни цени. За още по-голямо улеснение на потребителите, всяка седмица в рамките на месеца, веригата ще представя специална селекция от намалените артикули в своята брошура, достъпна и в приложението Lidl Plus.

От днес в магазините клиентите могат да избират между разнообразни продукти за хигиената у дома, сред които препарат за премахване на петна Vanish с 33% по-ниска цена, Finish Таблетки за съдомиялна 26 бр. с намаление от 21%., както и био универсални разградими мокри кърпи с цели 51% намаление. С различни вкусове сурови барчета с 26% намаление клиентите могат да се заредят с енергия бързо и вкусно. За прохладните летни вечери Lidl предлага бяло вино “Бардолино Киарето” с -20%, сироп вишна „Амарена“ или от бъз и лимон с 31% по-ниска цена, които могат да поднесат с пуешки шницел без кожа, намален с 10%, или любимата на мнозина лазаня, сега с 13% намаление. Собствената марка бира Perlenbacher също е с нова по-ниска цена, като може да се комбинира добре с калифорнийски бадем, който е с 22% отстъпка. За всеки, който иска да си похапне нещо хрупкаво, веригата предлага -50% на царевичен чипс в различни видове.

В края на миналата седмица компанията вече обяви намаление на цените с 20% на още 50 продукта - 38 вида хляб и 12 вида брашно. Мярката е в резултат на очакваното законодателно изменение с новата ДДС ставка от 0% за тези стоки. Продуктите са обозначени и видими на място в магазина, а голяма част от тях присъстват и в седмичната брошура чрез познатата на клиентите „Lidl цена“. Тя обединява изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които клиентите на веригата могат да се възползват в рамките на кампанията.

Lidl въведе „Lidl цена“ през 2021г. като продължение на предприетите от компанията стъпки още в началото на пандемията, с цел да даде възможност на клиентите си да планират и оптимизират бюджетите си за пазаруване в тези предизвикателни за всички времена. Всяка седмица Lidl представя специална селекция с намаления в своята брошура, достъпна и в приложението Lidl Plus, за още по-голямо улеснение на потребителите.