Translate

събота, 3 юни 2023 г.

WhatTheFanta с нов мистериозен вкус

За пореден път #WhatTheFanta предизвиква феновете да разкрият новия ѝ вкус, като се впуснат във вълнуващо, мистериозно приключение
 
 
Fanta представи новата си #WhatTheFanta с мистериозен вкус, който за пореден път
предизвиква детективските умения на потребителите, като подлага вкусовите им рецептори на сложен тест. Една от най-известните марки безалкохолни напитки представи най-новото си творение, което отвежда потребителите на вълнуващо пътешествие, позволявайки им да открият тайнствения свят на нестандартните вкусове. Новата #WhatTheFanta в мистериозен лилав цвят ще се предлага на българския пазар в ограничено количество, за да гарантира усещането за ексклузивност и удоволствие на всеки, който я опита.
Тази година Fanta отвежда любопитните ловци на вкусове на забавно и изпълнено с мистерии пътешествие, в което ще имат възможността да проследят мистериозната вкусова комбинация на #WhatTheFanta, водени от бляскавата водеща Глория. Готварското шоу „Ловци на вкусове“ ще води готвачката, известна със своя неизмерен талант и ексцентричност, която ще се впусне в неудържима мисия да помогне на любителите на Fanta да отгатнат правилно мистериозното съчетание от вкусове.
„Забавлението винаги ще бъде в сърцето на Fanta. Нашата мисия е да внесем доза игривост и веселие в сивото ежедневие, в което живеем. Стартирането на новата кампания на мистериозната #WhatTheFanta не е по-различно. Тазгодишната версия на изключително популярното предизвикателство с мистериозен вкус, в което се впускаме вече за втори път на българския пазар, ни дава забавен, нов начин да поддържаме нещата свежи за верните Fanta фенове, тъй като знаем, че те са любителите на предизвикателствата и разкриването на мистерии“, сподели Десислава Шемкова, Бранд мениджър в Кока-Кола България.
Почитателите на най-новата мистериозна WhatTheFanta ще имат възможност да участват в няколко вълнуващи игри и мисии, в които ще влязат в ролята на ловци на вкусове. За да разкрият тайните съставки на #WhatTheFanta мистерията мотивираните откривателите трябва да вземат под внимание всички улики, които могат да открият във Facebook страницатa и Instagram профила на Fanta, както и в приложението Coca-Cola App. Забавлявайки се и опитвайки новия вкус, потребителите могат да участват и за спечелваното на множество щури Fanta награди в Coca-Cola App.
#WhatTheFanta мистерията ще бъде разгадана на специално събитие, пред билетния център на НДК, на 10 юни, от 15:00 ч.

 

Премиерният сериал „Добре дошъл, втори живот“ с участието на корейската суперзвезда Рейн тръгва по bTV Lady

В центъра на историята е егоистичен адвокат, работещ единствено за състоятелни клиенти, който се пренася в паралелна вселена, за да изкупи греховете си и да промени живота си
 
 
Дългоочакваната фентъзи драма „Добре дошъл, втори живот“ /Welcome 2 Life, 2019г./ е следващото премиерно корейско заглавие в ефира на bTV Lady. Семейният канал, който е дом на азиатското кино в България, стартира излъчването на вълнуващата поредица със звездното участие на световноизвестния южнокорейски актьор и певец Рейн от 6 юни /вторник/. Епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 19:30 ч., с повторения на следващия ден от 10:00 ч., като ще бъдат достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.
„Добре дошъл, втори живот“ разказва историята на егоистичен адвокат, защитаващ единствено състоятелни клиенти, които смятат, че са над закона. Един единствен път той решава да постъпи правилно, но точно тогава се отзовава в паралелна вселена, където трябва да живее напълно различен живот – този на честен прокурор.
Историята:
Лий Джо-Санг /Рейн/ работи в „JK Law Firm“ – една от най-големите адвокатски кантори в Южна Корея. Той е блестящ юрист, който умело използва всички вратички на закона, за да оправдава престъпленията на богатите си клиенти. Неговата единствена „съвест“ е бившата му приятелка Ра Ши-Он /Лим Джи-йон/, която е честен полицай и го е изоставила заради неморалните му практики.
Един ден обаче всичко се обръща наопаки. Поредният богат престъпник е толкова безпринципен, че Джо-Санг този път решава да постъпи правилно. И миг преди да го настигне престъпната сила на парите, адвокатът се събужда в нов, различен свят.
Там той е прокурор и е стриктен в изпълнението на закона. Женен е за Ра Ши-Он, която го обича и му е вярна. В паралелната вселена Лий Джо-Санг се бори както с хората, които доскоро е защитавал, така и с новото си „аз“.
Актьорите:
В главната роля в „Добре дошъл, втори живот“ зрителите ще видят световноизвестния южнокорейски певец, танцьор, актьор, музикален продуцент и текстописец Рейн. Освен че е един от най-обичаните артисти в цяла Азия, Чонг Джи-хун, както е истинското му име, е участвал и в множество касови американски продукции, където си е партнирал със звезди от ранга на Джейсън Патрик, Брус Уилис и Джон Кюсак.
Негова екранна партньорка в премиерната поредица е младата надежда на корейското кино и телевизия Лим Джи-йон, с която са номинирани за „Най-добра двойка от сериал“ на престижните „MBC Drama Awards“.

 

FOX - Военни престъпления: Хавай, сезон 2

Премиера: 6 юни от 21:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма
 
 
Най-успешният телевизионен сериал в света продължава по изкусителните брегове на Хавай с първата жена специален агент начело на Военноморската криминална следствена служба на Пърл Харбър. Тя и екипът ѝ балансират дълга към семейството и страната си докато разследват високорискови престъпления, свързани с военни служители, национална сигурност и мистериите на слънчевия рай на острова. Екипът на „Военни престъпления: Хавай“ е висококвалифициран микс от емигранти от континента, преместили се в близост до спокойствието на Тихия океан и местни жители, които добре познават особеностите на острова.
В ролите: Ванеса Лашей, Алекс Тарант, Ноа Милс, Джейсън Антун, Ясмин Ал-Бустами