Translate

петък, 3 септември 2021 г.

FOX LIFE - Пожарникарите от Чикаго, сезон 1

Премиера: 13 септември от 18:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 18:00 часа

 

 

Едва ли има по-напрегната, опасна и вълнуваща работа от тази на пожарникарите, спасителите и
парамедиците от чикагската „Пожарна 51“. Това са смелите мъже и жени, които се впускат в опасностите, от които всички бягат. Но огромната отговорност в работата често рефлектира върху личния им живот. Напрежението и необходимостта да се вземат решения светкавично бързо понякога пораждат конфликти между членовете на групата. Когато трагедия отнеме един от техните животи, това води след себе си чувство на вина и упреци. Но настъпи ли часът за действие, всички загърбват различията и разногласията помежду си, застават един до друг и действат като едно голямо семейство. От наградения с „Еми“ продуцент Дик Улф.

В ролите: Джеси Спенсър, Т. Кини, Моника Реймънд, Чарли Барнет, Дейвид Ейгенберг и др.

 

Cartoon Network - „Пълна Драмарама“ – Сезон 2

От 13 септември – всеки делник от 15.00 ч.

 

 

Зрителите, още преди време, се влюбиха в поредицата „Пълна Драмарама“ и сега ще имат възможността за нови забавления с малките беладжии. Вторият сезон започва през септември по Cartoon Network.

В новите епизоди се оказва, че Норбърт Хатчет има неосъществена детска мечта: иска да свири на туба. Децата ще видят това като възможност да се отърват от него - ако той се фокусира върху музикалната група, те ще могат да си правят каквото искат. Планът се оказва успешен, но те не очакват едно нещо: колко много ще им липсват грижите му.

Децата от забавачката не са единствените, които създават забавни проблеми във втория сезон. Известен хаос предизвиква и самият Хатчет. Той ще започне да се занимава и с втората си страст: компютърните игри. Ще използва код за пряк път в играта си и по този начин ще отприщи зловещ аватар? Ще успее ли веселата компания да се справи с опасния пришълец?

 

 

 

четвъртък, 2 септември 2021 г.

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща в целия си блясък на 12 септември

Вторият сезон на предаването завладява ефира на NOVA с неподправен хумор и нови изненади

 

 

Забраненото шоу на Рачков“ се завръща триумфално на бял кон тази есен по NOVA. Култовият водещ Димитър Рачков ще стартира втория сезон на предаването на 12 септември. Всяка неделна вечер в познатото време /20:00 ч./ той ще превземе ефира с неповторим хумор, съзвездие от знаменитости, нови предизвикателства, комични скечове и емоционални моменти. Музикалните изпълнения, превърнали се в неразделна част от шоуто, отново ще бъдат поверени на специалния бенд „Найс Ту Митю“, начело с любимия изпълнител и музикален продуцент на шоуто Рафи Бохосян.  

След успешния първи сезон на Забраненото шоу на Рачков“, положителните емоции ще бъдат гарантирани с нови оригинални конкурси и редица разнообразни теми, на които ще бъде посветено всяко издание на предаването. Вниманието на зрителите ще привлече и специалното нововъведение този сезон – Лудата стая за скечове. Тя ще предложи много забавни изненади и ще демонстрира технологични възможности, напълно нови за българския телевизионен ефир.

В култовите музикални изпълнения в шоуто на бенда „Найс ту Митю“, с много танци и специални хореографии ще се присъединят и страхотните танцьори от балет „Funky Monkeys”. От септември те ще бъдат част от предаването всяка неделя и ще направят сцената още по-пъстра и жива.

 

FOX - Кларис, сезон 1

Премиера: 8 септември от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

„Кларис“ е дълбок поглед към неразказаната лична история на агента от ФБР Кларис Старлинг, която за
завръща към попрището си през 1993 г., една година след събитията от „Мълчанието на агнетата“. Кларис е изключително умна и уязвима. Нейната смелост ѝ придава специфична вътрешна светлина, с която привлича към себе си чудовища и луди хора.  Сложният ѝ психологически профил обаче ѝ дава възможност да намери своя глас в този мъжки свят, както и да избяга от всички семейни тайни, които са я преследвали през целия ѝ живот.

В ролите: Ребека Брийдс като Кларис, Лука де Оливейра, Марни Карпентър и др.

 

Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков дават старт на третия сезон на „Маскираният певец“

Четиринадесет впечатляващи маски влизат в ожесточена конкуренция от 11 септември по NOVA

 

 

След огромния успех на първите два сезона на най-мистериозното шоу в България – „Маскираният
певец“, форматът се завръща в ефира на
NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков ще дадат старт на третия сезон на 11 септември точно в 20:00 часа. Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми.

„Обичам тайните и загадките и съм готов да се забавлявам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро никога не сме работили заедно и ще е истинско предизвикателство“, сподели Краси Радков в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Герасим Георгиев – Геро поясни, че Краси Радков е страхотен актьор с много опит и двамата ще са чудесен екип. „Винаги сме на страната на зрителя. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да говорим с тях и дори да ги пипаме. За нас също е изпитание да разберем кои хора се крият в костюмите“ – допълни още той.

Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.

Вече трети пореден сезон оригиналните костюми са  дело на Кремена Халваджиян, а за тяхната изработка се грижи изцяло нов екип от опитни шивачи. Зад телевизионната реализация на „Маскираният певец“ стои доказаният екип на продуцентска компания „Глобал Филмс“.

В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на грандиозния финал на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Не пропускайте да видите старта на третия сезон на шоуто на 11 септември от 20:00ч. по NOVA, когато за първи път новите маски ще излязат на звездната сцена на предаването и ще дадат всичко от себе си, за да заблудят Панела и зрителите.