Translate

четвъртък, 2 септември 2021 г.

Житейски перипетии и съдбоносни обрати в новия сериал „Буря от любов“ по bTV

Премиерните епизоди на най-гледаната германска телевизионна ще се излъчват всеки делник от 15:00 ч.

 

 

Вълнуващи житейски обрати и магична любовна история очакват зрителите на bTV с премиерния 12-и сезон на най-известната и обичана германска теленовела „Буря от любов“ /Sturm der Liebe/. Епизодите тръгват на 7 септември /вторник/ и ще се излъчват всеки делничен ден от 15:00 ч.

„Буря от любов“ се излъчва в Германия от 2005г. насам със зашеметяващ успех, като всеки нов сезон предлага на зрителите различна любовна история. Със старта на 12-ия сезон зрителите на bTV предстои да се запознаят с безспорно най-популярната екранна двойка, превърнала се в любима на цяла Германия – Клара и Адриан.

Историята:

Клара Моргенщерн е амбициозна млада дизайнерка, която пристига в Бихлхайм, за да открие своя дядо, за когото знае единствено, че е един от собствениците на хотел „Фюрстенхоф“. Оказва се обаче, че нито Вернер, нито Фридрих са нейни роднини, и това кара Клара да напусне града. По случайност неин дядо се оказва Алфонс Зонбихлер. Клара решава да остане в Бихлхайм и започва работа във „Фюрстенхоф“.

Не след дълго там Клара се среща с приятеля си от детството Адриан, който купува 20% от хотела след като научава, че е пред фалит. Клара и Адриан прекарват все повече време заедно, а той вече не я възприема като своя по-малка сестра.

Същевременно Дезире – съквартирантката на Клара, проявява интерес към Адриан и дори прекарва една

нощ с него. Объркан в чувствата си, Адриан се впуска в любовна афера с Дезире. Как ще приключи любовният триъгълник и ще получат ли шанс за любовта си Клара и Адриан – отговорите в епизодите на теленовелата „Буря от любов“ – от 07 септември, всеки делничен ден от 15:00 ч. по bTV.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар