Translate

понеделник, 30 август 2021 г.

„ЗАГОРКА АД“ пуска лимитирана серия бира по повод „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора

Пивоварната ще зарадва посетителите на събитието с „Beerфест фестивално пиво“ от 2 до 5 септември

 

 

„ЗАГОРКА АД“, част от корпорация Heineken, пуска лимитирана серия бира по повод „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора. „Beerфест фестивално пиво“ ще се предлага само и единствено в парк Загорка между 2 и 5 септември, в рамките на тазгодишното събитие, като една от многото изненади за старозагорци и гостите на събитието.

Лимитираното пиво за посетителите ще предостави комбинация от по-плътен аромат на хмел и по-наситен горчив вкус, характерен за нефилтрираната и пастьоризирана бира, и ще се предлага само наливно на специално обособени кътове, достъпни за гостите през цялото време на фестивала.

В продължение на 4 дни, под съпровода на богата музикална програма, старозагорци ще могат да се насладят и на добре познатите вкусове на Загорка, Ариана, премиум пивото Heineken, както и на различното, чешко Starobrno, свежата алтернатива на лагерното пиво - Stolichno и сърцето на Италия - Birra Moretti. За да бъде изживяването пълноценно и незабравимо, организаторите са подготвили и специално обособени кътове за бирени мезета, допълващи пивките вкусове от портфолиото на компанията.

Beerфестът се провежда още от 2015г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар