Translate

понеделник, 12 декември 2022 г.

„Крейг край реката“ с нови епизоди по Cartoon Network

 
 
Тримата приятели от Хъркълтън се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник - птицата Мортимър са първи във всяко приключениe. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Феновете на предаването познават децата край реката още от 2018 г., но сега могат да  научат от тях и за опазването на околната среда чрез посланията им в организираната от канала специална кампания „Cartoon Network Климатични шампиони“.
В предишни епизоди, героите се озоваха в друго измерение на отсрещната страна на реката, където магията управлява живота на всички. В премиерните епизоди на сезон 4, те ще се озоват на още по-невероятно място - докато в един дъждовен ден, те играят настолни игри, се оказва, че играта се е превърнала в тяхна реалност. В Хъркълтън се появява крадец. Хубавото е, че има герой, който да го победи. Възможно ли е това да е Джей Пи?
Новите епизоди започват на 12 декември от 16.55 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват от понеделник до четвъртък по същото време.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар