Translate

събота, 17 декември 2022 г.

Саша Илич, Огнян Илиев и ексклузивна среща на Стоичков с Ромарио – тази неделя в „Код Спорт по RING

 

И тази седмица в „Код Спорт“ думата имат най-желаните събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков
 
 
Тази неделя /18 декември/ в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING
зрителите ще видят
ексклузивно интервю с треньора на ЦСКА Саша Илич. Специалистът засега успешно се справя с мисията преследване на дубъл – „червените“ са лидер в класирането на първенството след първия полусезон и са на четвъртфинал за Купата на България. Каква е равносметката му дотук?
Очаквайте и специален коментар на финалистите на Мондиала в Катар часове преди големия сблъсък за световната корона.
Трусове в българския тенис – защо доскорошният член на Управителния съвет на федерацията и бивш капитан за Купа „Дейвис“ Огнян Илиев реши да поведе война за смяна на ръководството? Една скандална изповед за пари и още нещо…
В своята маркова рубрика Христо Стоичков разговаря с великия голмайстор Ромарио, който вече е на терена на политиката и е губернатор на Рио де Жанейро. Една специална среща между две емблеми на световния футбол, част от славния „дрийм тим“ на „Барселона“.
В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за последния кавалер на „Златната топка“ – Карим Бензема.
Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя само по RING!
Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар