Translate

понеделник, 3 юли 2023 г.

Почувствайте дръзкия звук на лятото с високоефективната парти СИСТЕМА XBOOM на LG

 

Лятото е сезон за забавления, партита и незабравими моменти. А музиката изцяло
преобразява изживяването, помагайки ви да подчертаете индивидуалността си. Създадени с мисъл за всички, които умеят да се забавляват и да изразяват себе си чрез мелодията, серията висококачествени LG XBООМ говорители впечатляват с потапящ звук с изключителен бас – перфектни за всякакви случаи. Направете купоните си на закрито или на открито още по-забавни с мощния звук и впечатляващите DJ ефекти, които XBООМ ви предоставя. Тази серия високоговорители се отличава със своя дързък звук и множество функции, които ще превърнат всяко лято в истинско музикално приключение.
XBOOM ви позволява да слушате музиката си с по-високо качество както у дома, така и в движене, без да трябва да правите компромиси. Изпълнете пространството със завладяваща музика и страхотни партита, където и да се намирате, с LG XBOOM XL5S, или се насладетете на силата на двойното усилване по технология Super Bass Boost с парти говорителите LG XBOOM RNC9 и LG XBOOM RNC5. Звукът става по-мощен и богат, създавайки дълбок и разтърсващ бас, който ще разбие дансинга на всяко парти. Имате опция и да свържете безжично две XBOOM устройства, за да удвоите звука на изхода. По-силният звук означава само едно — по-добри купони и повече забавление.
Освен мощния звук, и трите модела от серията LG XBOOM ви предлагат и впечатляващи визуални ефекти. Разноцветните LED светлини променят интензивността и цвета си в зависимост от ритъма на музиката, което прави вашите
партита още по-вълнуващи и забавни. Можете да синхронизирате смартфона си с ритъма и да свържете до три телефона, докато задната светлина пулсира заедно с музиката.
Има толкова много начини да се насладите на летните партита. Дайте воля на DJ-я във себе си! С LG XBOOM вие поемате контрола над дансинга чрез приложението за Android или iOS за DJ, с което можете да включвате звукови ефекти директно от вашето устройство, да управлявате устройството от DJ панела на високоговорителя и да създавате невероятни миксове. Освен това можете да включите китара в съответния вход на XBOOM и да разчупите атмосферата. Имате възможност и да свържете микрофон, и да пеете силно, и ясно като истинска караоке звезда. Със специалните настройки за поотделно регулиране на силата на звука на музиката и на микрофона, можете да намалите вокалите на записа чрез Voice Canceller, и настройте музиката към гласа си чрез Key Changer.
Веселието не свършва тук. XBOOM ви дава възможност да синхронизирате звука на телевизора и да усетете вълнението от изпълнение на живо. Само свържете вашия RNC5 или RNC9 към своя LG телевизор чрез оптичен кабел или Bluetooth® и ще усетите по-впечатляващ звук, запълващ цялата стая.
Можете да преживеете отново горещите и незабравими купони с приятели. Имате и опцията да запишете свой плейлист или диджей микс на USB памет и да ги възпроизведете по всяко време. Също така можете да ги споделяте с приятели като ги копирате на друга USB памет или чрез Bluetooth®, за да създадете още много
моменти заедно.
Изберете вашата любима парти система LG XBOOM сега, за да съчетаете уникален дизайн и функционалност. Почувствайте завладяващото качество на звука и се пренесете в епицентъра на летните приключения.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар