Translate

понеделник, 19 август 2024 г.

Kaufland със специални награди за първия учебен ден

Притежателите на Kaufland Card могат да спечелят една от 300 награди за ученика - раница, несесер с принадлежности или комплект за обяд

 

 

С наближаването на учебната година най-голямата търговска верига Kaufland e
подготвила специални награди за лоялните си клиенти. Притежателите на
Kaufland Card могат да участват за една от 300 награди, с които да зарадват децата си. От компанията са подготвили 150 ученически раници и 100 несесера с принадлежности. Сред подаръците са още и 50 комплекта, които включват хладилна чанта, бутилка и кутия за храна за многократна употреба.

За наградите могат да участват всички лоялни клиенти на компанията, които направят поне 3 покупки на стойност минимум 50 лв. в периода 19 август – 8 септември и сканират своята Kaufland Card. За да се включат в играта, нужно е единствено след това да активират специалния купон в своя Kaufland Card профил в секция „Моите купони“.

Подробности за кампанията могат да бъдат намерени на kaufland.bg

Както всяка година Kaufland ще предложи всичко необходимо за ученика на достъпни цени, като ще добави стотици артикули към богатия си постоянен асортимент. Те могат да бъдат намерени във всички 66 хипермаркета на веригата в страната.

В традиционната вече back to school кампания „Влез в час“ ще се включи легендата на българския футбол Христо Стоичкав в ролята на дядо и любимата му внучка Миа, която тази година ще е второкласничка.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар