Translate

петък, 3 февруари 2023 г.

Спортният сайт Gong.bg стана на 16 години

 

Редакторският екип готви още много изненади и атрактивно съдържание за потребителите
 
 
На 1 февруари 2007г. спортната платформа Gong.bg, част от медийната и
технологична компания Нет Инфо, прави първата си крачка в онлайн пространството. Днес, 16 години по-късно, благодарение на верните си читатели, упоритостта и ентусиазма на екипа, Gong.bg e един от любимите сайтове за спортни новини в България.  
И през новата година Gong.bg ще продължи да търси нови възможности, като отразява всички значими събития от света на спорта под формата на поредица от новини, видео репортажи, галерии, коментари и анализи, с които да осигури на читателите си неповторими спортни изживявания и емоции.
През изминалата година платформата отрази най-големия футболен форум. По време на Световното първенство в Катар бяха организирани различни игри и предизвикателства – „Играч на мача“, „Фентъзи мениджър“, „Гол на деня“ и „Познай резултата“, които предизвикаха голям интерес сред потребителите. За други от знаковите събития през годината бяха изградени специални селекции за почитателите на тениса /селекция, посветена изцяло на Sofia Open 2022/, бойните спортове и е-sports.
През 2023г. Gong.bg ще отрази подготовката на елитните ни футболни клубове в Турция с множество новини, видеа, интервюта, анализи и коментари. Редакторският екип готви още много интересни изненади, атрактивно съдържание за потребителите и очаква новите предизвикателства от света на спорта.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар