Джулиана Гани, Калина
Крумова, Димана Мирчева – DIA, Петко Димитров и Антон Стефанов влизат в кулинарна надпревара следващата
седмица
Новата седмица в
„Черешката на тортата“ е подготвила микс от атрактивни рецепти,
пикантни истории, но и много положителни емоции с русата провокация Джулиана Гани, всестранно развития талант Калина Крумова, народната певица Димана Мирчева – DIA, бизнесмена Петко Димитров и светския хроникьор Антон Стефанов. Какво предстои да забъркат звездните домакини, не пропускайте да разберете от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.
пикантни истории, но и много положителни емоции с русата провокация Джулиана Гани, всестранно развития талант Калина Крумова, народната певица Димана Мирчева – DIA, бизнесмена Петко Димитров и светския хроникьор Антон Стефанов. Какво предстои да забъркат звездните домакини, не пропускайте да разберете от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA.
Разбивачът на женски
сърца и собственик на заведения Петко Димитров ще започне седмицата с троянски
вкус от родното място на жена си. Именно нея той ще провъзгласи за подизпълнител
в приготвянето на рецептите, но дали няма Яна бързо да се превърне във
възложител? Готвенето на Петко и Яна ще бъде като истински танц – каква е
тайната на дългогодишната им любов, как най-малко очакваният гост ще провокира
Джулиана Гани, каква забавна интрига ще бъде създадена на масата и кои са
най-екзотичните ястия, които са пробвали гостите, гледайте в понеделник.
Във вторник в надпреварата
влиза народната певица, която включва в музиката си електронни ритми, Димана
Мирчева. Експресивната DIA ще
заложи на традиционно меню, изцяло дело на брат й, който е шеф готвач. В кухнята
ще стане опасно след признанието, че Димана е начинаещ готвач и прави всички
ястия за първи път. Защо ще се наложи да мие домати на терасата и има ли кой да
й помогне след едно неочаквано бедствие? На масата предстоят планове за сватба,
пиперливи признания, най-срамните истории на компанията, а за финал трогателният
подарък ще се окаже такъв и за самата DIA.
Светският журналист
Антон Стефанов ще влезе в ролята на домакин в сряда. Мотото на неговата вечеря
ще бъде „бързо, лесно и забавно“. Сладкодумният Антон ще покаже своята любопитна
колекция играчки и въпреки че обичайно не се задържа в кухнята, ще се постарае
да приготви вкусна храна. Очакват го приготвянето на домашна месеница, основно
с малко помощ от най-близкия човек и няколко неволни грешки. Антон е приготвил цели
пет изненади за компанията, които ще ги отведат на емоционално пътешествие,
включващо смях, сълзи, музика, импровизация и откровения.
Страстите в четвъртък
страстите ще разпали Калина Крумова. Дамата с опит в журналистиката и
политиката, която в момента се фокусира върху развитието на децата и младежите,
не е най-големият почитател на здравословната храна. Затова е решила да
приготви разнообразно и пищно меню, а десертът ще носи името тиквен разкош. Домакинята
няма да скрие, че е амбициозна и има план за перфектното протичане на вечерята.
Плътната програма от храна и изненади,
разговорите за политиката и личния живот на Калина, обаче, ще успеят да
предизвикат напрежение и искри между нея и някои от гостите.
В петък Джулиана
Гани отваря сърцето и дома си в Пловдив за „Черешката на тортата“. Малко преди
да посрещне своето второ дете, моделът и инфлуенсър ще смае компанията с богато
меню, въпреки че повечето очакват от нея диетична храна. Джулиана ще се възползва
от помощта на половинката си и ще шокира с избора си на основно – пуйка,
пълнена с…пиле. Нейна цел ще бъде всички да се забавляват – изненадата ще превърне
гостите в победители в конкурс за красота, а провокациите няма да липсват и в
нейната вечер с последвалите въпроси. За финал ще влезе звероукротител, който е
подготвил истинско пернато забавление.
Кой ще бъде най-потайният
домакин тази седмица? Какви провокации очакват още участниците и има ли шанс да
се развихрят скандали? На кого ще връчи плакета шеф Манчев? – не пропускайте да
разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от
20:00 ч. по NOVA.
Няма коментари:
Публикуване на коментар