Translate

вторник, 18 януари 2022 г.

FOX - Луцифер, сезон 3

Премиера: 19 януари от 20:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

 

 

Чаровен, харизматичен и дяволски красив, Луцифер успява да манипулира хората и да ги накара да му
споделят своите най-дълбоки и тъмни тайни, което помага на детектив Декър да въдвори справедливост. Но Луцифер бързо разбира, че Колуи го прави уязвим. Когато той е около нея, дяволът може да бъде ранен като всеки друг. Това ужасяващо разкритие никак не допада на неговия най-добър приятел
Мазикиън /познат още като Лабиринт/, жесток демон в образа на красива млада жена. Лабиринт иска единствено да се махне от Лос Анджелис и да се върне към живота си в Ада, но Луцифер си прекарва дяволски добре с простосмъртните, а тя няма намерение да го изоставя там.

В трети сезон историята за прословутия паднал ангел продължава с появата на изискания лейтенант Маркъс Пиърс. Пиърс е всичко, което Луцифер не е – сдържан, уважаван и със стратегическо мислене.  Но може би по-досадно от всичко е онова, което ги обединява. И двамата са чаровни, харизматични и дяволски красиви. Ето защо, когато Пиърс започва да развива връзката си с Клоуи, дяволските черти на Луцифер се възпламеняват. Сега той е изправен пред още по-голямо предизвикателство – да разкрие кой го отвлякъл и защо ангелските му крила са се върнали.

В ролите:

Том Елис като Луцифер Морнингстар

Лорън Джърман като детектив Клоуи Декър и др.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар