Translate

четвъртък, 3 март 2022 г.

Със 180 пътници кацна и вторият директен полет от България до Сейшели

 

 

В края на м. м. /26.2/ кацна и вторият директен полет от България до Сейшелските острови със 180 пътници на борда. Директните полети се радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се превърнаха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа. Планира се и трети чартърен полет още тази година.

Желанието на българите да пътуват до Сейшелите не е изненада. След пика на пандемиятa, сега хората искат да излизат и да откриват нови красиви места, а екзотичната дестинация предлага точно това - райски кътчета, слънце, плажове и много положителни емоции. Затова ще продължаваме да работим здраво, за да им осигуряваме най-добрите условия за пътуване до там“, заяви г-н Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България.

Пътниците на втория полет бяха посрещнати тържествено още на международното летище в столицата Виктория, а при отпътуването, на столичното летище те бяха приветствани от г-н Бехар и получиха от него официална покана за членство в клуб „Приятели на Сейшели в България“, както и специални подаръци - UV гривни със слънцезащитни индикатори.

Първият от директните полети от София до най-големия остров на Сейшелите -  Махе излетя през януари тази година. Те се реализират от авиокомпания Bulgaria Air, със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания 7South, българските им партньори – туроператорите Planet Travel Center, Luxutour, Мarbro Tours, Exotic Holiday, както и с активната подкрепа на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България.

Генералните директори на туроператорските компании в България получиха официален сертификат от Генералното консулство на Сейшели в България за огромния си принос и подкрепа в осъществяването на директните полети до тропическата дестинация.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар