Translate

събота, 5 март 2022 г.

Станимир Стоилов и Стойчо Младенов, часове преди сблъсъка на вечните противници – гостуват в „Код Спорт“

 

 

Акцент в култовото предаване „Код Спорт“, на 6.03 в ефира на RING, ще бъде „вечното дерби“ в българския футбол. Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков ще разговарят с треньорите на двата колоса „Левски“ и ЦСКА-София часове преди мегасблъсъка.

В уникални блиц интервюта Станимир Стоилов и Стойчо Младенов ще повдигнат завесите, за да разкажат какви са настроенията в двата конкуриращи се лагера. Зрителите ще разберат как се готвят и „сини“, и „червени“ преди мача, който вълнува цялата страна.

Новият епизод на „Код Спорт“ ще срещне зрителите с най-младия световен шампион в българския спорт през този век. Едва на 17 години - талантът ни във вдигането на тежести Карлос Насар вече загатна за голямата си класа, ликувайки с планетарната титла на шампионата в Ташкент в края на 2021г.

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков разговаря с помощник треньора на еврошампиона Италия – Атилио Ломбардо. Зрителите ще разберат защо неговата връзка със селекционера на „скуадра адзура“ Роберто Манчини е специална. Ломбардо бе част от екипа на Манчини и в „Манчестър Сити“ и в „Галатасарай“, а като професионални футболисти двамата са били рамо до рамо в „Сампдория“ и „Лацио“. 

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще бъде представен един баскетболен великан с огромно сърце – Шакил О‘Нийл.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар