Translate

вторник, 28 май 2024 г.

Каuflаnd представя промоционална кампания с продукти марка Samsung и K-Card

До 7 юли лоялните клиенти на ритейлъра могат да се възползват от отстъпки с до -32%

 

 

Kaufland стартира нова лоялна програма с продукти марка Samsung.  До 7 юли
клиентите на веригата могат да закупят 13 вида продукта на технологичния гигант на атрактивни цени с отстъпки до -32% чрез активиране на купони и сканиране на своята
Kaufland Card*. Кампанията включва телевизори, слушалки, саундбар, телефони и друга електроника за дома, като чрез нея лидерът в ритейла дава достъп на още повече клиенти до висококачествени стоки на преференциални цени. Те ще бъдат достъпни във всички 66 хипермаркета на веригата в страната.

Kaufland провежда лоялна програма със Samsung България за втори път, след като през 2023 г. стана първият ритейлър с продукти на глобален технологичен бранд.

В продължение 8 седмици различните артикули с марка Samsung ще могат да се купуват на преференциални цени чрез активиране на точки в Kaufland Card. Припомняме, че всеки 5 лв. от стойността на една покупка в хипермаркета, дава 1 точка в K-Card.  

Офертите в кампанията включват smart устройства за дома и свободното време. Сред тях е Smart 4K LED телевизор Samsung с отстъпка от 280 лв. в цената. На помощ сред изгодните предложения в навечерието на Европейското първенство по футбол идват още два телевизора с отстъпка до 25%, както и саундбар система за още по-емоционални преживявания на мачовете. Сред промо офертите за дома са още прахосмукачка с -32% отстъпка и микровълнова фурна на цена от 129,90 лв. Мобилен телефон Samsung A05S и Таблет Samsung Galaxy Tab A9 са сред другите оферти на ритейлъра, намалени с до -25%. За перфектен звук на любимата музика се предлагат и слушалки Samsung Galaxy Buds FE.

„Кампанията е продължение на стратегията на Kaufland да развива в своята мрежа партньорства с доказани брандове. След успешната съвместна кампания със Samsung през 2023, от този месец даваме отново възможност на нашите клиенти да закупят първокласни продукти на по-достъпни за пазара цени, без да утежняват семейния бюджет. Вярваме, че иновативните устройства на Samsung отговарят на съвременните технологични тенденции и биха задоволили специфичното търсене и нужди на модернизиращите ни се клиенти“, каза Цветелина Чернева, старши търговец в категории „Домашни потреби“ и „Лоялни кампании“ в Kaufland България.

Всички продукти може да видите в новата брошура на Kaufland, достъпна онлайн на сайта на ритейлъра.

--------

*Продуктите могат да бъдат закупени и без предоставяне на карта за лоялност, но на редовна цена.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар