Translate

петък, 31 май 2024 г.

Магазин на PARKSIDE отваря врати в хипермаркет Kaufland в София

 

Клиентите на Kaufland могат да намерят още по-богат асортимент на продукти от
марка
PARKSIDE. Лидерът в ритейла изгради проект „Магазин в магазина“ – Shop in Shop в своя филиал в кв. „Банишора“ в София, където вече се предлагат постоянно над 200 артикула на марката.

Основните категории са - електрически инструменти и аксесоари за дома и градината, ръчни инструменти, оборудване за боядисване, както и бои. Уредите на PARKSIDE се отличават с високо качество, издръжливост и изгодна цена, а марката е награждавана като най-продаваната в Европа в категория „Направи си сам“. Във всички останали хипермаркети на ритейлъра се предлагат целогодишно множество уреди за справянето с ремонтни задачи от всякакво естество.

„С новата концепция даваме възможност на своите клиенти да получат на едно място стоките за извършване на своя ремонт или ежедневни задачи, без да е необходимо да губят време в пазаруване от различни места. Радваме се, че успяхме да осъществим тази идея, защото тя дава наистина голямо удобство и практичност. С марката PARKSIDE ние сме сигурни, че предлагаме качествен избор с най-високи стандарти за здравина, строг контрол на безопасност и достъпна цена“, споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Богатият асортимент артикули е разпределен на пространство от 8 рафта – 5 за електроинструменти, сред които един за мощни уреди PARKSIDE PERFORMANCE и 3 за ръчни инструменти, аксесоари и бои. Серията PERFORMANCE се отличава с изключително висока производителност и издръжливост, които добавят нови функции и възможности за работа на всеки майстор у дома. Електроинструментите PARKSIDE PERFORMANCE имат и 5 години гаранция.

Сред тези над 200 постоянни артикула в Kaufland попадат множество практични инструменти и аксесоари за машини, с които клиентите могат да ремонтират сами в работилницата, дома си или да направят работата в градината свое хоби. От гаечни ключови и отвертки, различни типове косачки за трева, комплекти за боядисване до ударни бормашини. В седмичните предложения до неделя, 02.06., могат да бъдат намерени близо 60 артикула, сред които електроинструменти PARKSIDE PERFORMANCE, както и аксесоари за тях.

Всички актуални предложения на PARKSIDE може да откриете тук.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар