Translate

вторник, 21 декември 2021 г.

Новият премиум саундбар на LG – със звук на следващо ниво за днешния начин на живот у дома

LG издига изживяването при слушане до нови висоти, като същевременно намалява въздействието върху околната среда през целия жизнен цикъл на продукта

 

 

На CES 2022 LG Electronics /LG/ ще представи нова гама аудио продукти с разнообразни модели,
предлагащи първокласн
о производство, уникален и стилен дизайн и вълнуващо, ново звуково изживяване, като същевременно гарантира точен, завладяващ звук за домашно кино, музика и игри.

Впечатляващата аудио гама на LG се оглавява от първокласния LG Soundbar /модел S95QR/, който може да впечатли с мощност от 810 W и 9.1.5 канала на чисто съраунд звук потапяне като холистично аудио решение от висок клас. С пет канала за задействане нагоре, включително първия в света централен високоговорител – три на звуковата лента и два в отделните задни високоговорители – за подобряване на яснотата и увеличаване на звука за максимален реализъм. Перфектният избор за любителите на филми, които искат да подобрят изживяването си в домашното кино, централният високоговорител на LG Soundbar осигурява по-ясен диалог и прави съдържанието на Dolby Atmos и DTS:X още по-завладяващо. А с IMAX Enhanced потребителите могат да се насладят на зашеметяващо триизмерно аудио, когато гледат съвместимо съдържание.

LG S95QR разполага с няколко ключови подобрения, най-вече повишаване на производителността на новите драйвери за високоговорители, камери на високоговорителите и субуфера. По-големите високоговорители осигуряват по-премиум качество на звука с дълбок, резонансен бас, емулирайки потапящата звукова система на киното. За 2022г. LG настрои безжичните задни високоговорители на своята първокласна звукова лента от четири канала на шест, с четири предни/странични драйвера, които да придружават двата задействащи се. Подобрение спрямо другите високоговорители в това пространство, задните високоговорители на LG Soundbar са проектирани да разпределят звука равномерно в широко пространство от 135 градуса, давайки на клиентите повече разположение на високоговорителите и гъвкавост на ъгъла, особено полезно за по-малки стаи.

Саундбарът разполага с по-чувствителен приемник, който позволява по-голямо разстояние между саундбара и придружаващия субуфер и задни високоговорители, без да се жертва качеството на звука. С по-стабилна безжична връзка, LG S95QR елиминира спадове или изоставания в аудио изхода за гледане и слушане без разсейване. Благодарение на включването на технологията Horizon на Meridian Audio в Музикален режим, звуковата лента може да смесва двуканално аудио до 7.1-канала за по-реалистичен акустичен съраунд звук.

Превъзходно решение за геймъри и любители на музиката, LG Soundbar разполага с променлива честота на опресняване /VRR/ и автоматичен режим с ниска латентност /ALLM/, което прави този продукт задължителен за геймърите на конзолата, които изискват действието на екрана и звука да бъдат в перфектен синхрон. С поддръжка за висококачествени услуги за стрийминг на музика, саундбарът на LG прави слушането на лични плейлисти и любими изпълнители още по-приятно.

Нещо повече, LG S95QR предлага интуитивно потребителско изживяване при работа с Google Assistant, Amazon Alexa и други AI асистенти. Чрез интелигентни устройства собствениците могат без усилие да контролират поточно предаване на музика, да регулират силата на звука и да променят звуковите режими, както и да контролират поточното предаване на музика, като използват само своя глас. А сега с Wi-Fi аудио ключ на LG WOWCAST, слушателите могат да се насладят на многоканален звук без загуби, без да се налага да прокарват кабел към телевизора.

Когато е свързан към съвместим LG телевизор, LG Soundbar се възползва от усъвършенстваната функция AI Sound Pro на телевизора, за да направи цялото съдържание да звучи по-ясно и по-реалистично. Кръстосаната съвместимост позволява на собствениците на телевизори на LG да използват едно дистанционно за управление, както на телевизора, така и на звуковата лента. И с подобреното калибриране на стая с изкуствен интелект, моделът S95QR може да приспособи своя звуков изход към всяко дадено пространство, анализирайки размерите на стаята, за да достави по-точен нискочестотен звук, който е калибриран за максимална точност.

И отново за 2022г., гамата LG Soundbar е проектирана с мисъл за околната среда, с по-нисък въглероден отпечатък през целия жизнен цикъл на продукта. В допълнение към доставката в 100% хартиени опаковки и използването на рециклирана пластмасова смола за външната си кутия, новите модели саундбар използват нов композитен влакнест материал, който е с по-леко тегло, за да намали въглеродните емисии по време на транспортиране. И поради сравнително скромната си консумация на енергия, продуктите на LG Soundbar я пестят и по време на употреба.

От 4 януари /PST/ посетителите на виртуалния щанд на LG CES могат да изпитат най-новите аудио иновации за днешния начин на живот. Интерактивната дигитална изложба ще включва пълната гама Soundbar на LG за 2022г., XBOOM 360, UltraGear Gaming Speaker и TONE Free гама от истински безжични слушалки, включително FP9, отличена с награда за иновации CES 2022 с UVnano калъф, Plug & S Wireless S и 3D one - своеобразен режим на шепот. Феновете и последователите могат също да бъдат в крак с най-новите съобщения на LG в социалните медии, като следят #LGCES2022.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар