Translate

вторник, 21 декември 2021 г.

Уредът на LG за домашно градинарство – модерна концепция за по-зелен и по-здравословен живот у дома

С помощта на модерни технологии, усъвършенствани в продължение на години опит с домакински уреди, Smart Garden позволява на потребителите да отглеждат зеленчуци през цялата година

 

 

Актуализираната концепция на LG Electronics /LG/ за зелен живот ще бъде представена на CES 2022 с
нейния модерен свободно стоящ уред за градинарство на закрито, LG tiiun.
Tiiun, което на корейски означава „да поникна“, е подходящо име за най-новия уред на LG, който позволява дори на най-начинаещите градинари да отглеждат зеленчуци, билки и дори цветя в комфорта на собствените си домове през цялата година. Стилна и забележително лесна за използване, най-новата иновация в начина на живот на LG предлага всички предимства на многофункционална градина без притеснения от вредители или неблагоприятни климатични условия.

Проектиран като напълно самостоятелно устройство, LG tiiun разполага с два рафта, всеки от които може да побере до шест пакета за семена всичко в едно, заедно с три различни вида комплекти за семена. Потребителите могат да отглеждат едновременно различни растения, само за четири до осем седмици по-бързо, с по-малко бъркотия благодарение на магията на технологията и усъвършенстваното ноу-хау на LG.

Носител на наградата за иновации на CES 2022, LG tiiun беше признат за своята иновативна технология и дизайн и за диференцираните ползи за потребителите, които предоставя. Тази модерна интелигентна градинарска система използва технологичния опит на LG в множество категории домакински уреди, за да осигури надеждни резултати и лесен, до голяма степен автоматизиран процес на отглеждане на растения, използвайки различни технологии от десетилетия опит, усъвършенствани от разработването на модерни хладилници, пречистватели на вода и вентилационни системи.

Използвайки известния инверторен компресор на LG, гъвкавата система за контрол на времето прецизно регулира вътрешната температура на tiiun, за да създаде оптимални условия за органичен растеж. Освен че автоматично регулира температурата и светлината, за да имитира естествения цикъл на деня, интелигентната градинарска система на LG доставя вода осем пъти на всеки 24 часа, докато нейната автоматична система за отлив и поливане циркулира идеалното количество влага, за да помогне за трансформирането на семената в здрави зелени и живи цветя.

Вътрешната структура на LG tiiun е проектирана да увеличи ефективността на фотосинтезата, като усилва ефекта на вътрешния LED източник на светлина, за да ускори процеса на отглеждане. Прозрачната врата позволява на потребителите да наблюдават растежа на растенията им, като същевременно осигуряват херметично уплътнение за поддържане на постоянна вътрешна температура и предпазване от досадни насекоми. С мобилното приложение ThinQ™ на LG потребителите могат да наблюдават целия процес на покълване и от разстояние да проверяват или променят настройките, както и да получават известия, когато резервоарът за вода се нуждае от презареждане.

Удобно решение за по-екологичен, по-здравословен живот у дома, LG tiiun също осигурява стойност чрез своя oпростен, но елегантен дизайн. Хармонизирайки красиво с всеки стил на интериорен декор, tiiun е представен в два изискани и успокояващи цвята: Nature Beige и Nature Green.

LG tiiun и LG tiiun mini ще бъдат изложени на виртуален дисплей в дигиталния изложбен щандана LG по време на CES 2022 от 5 януари. Вижте LG tiiun и други иновативни домакински уреди в LG Home.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар