Translate

сряда, 22 декември 2021 г.

Награждаваните премиум монитори на LG – проектирани с удобство за модерните, работещи от вкъщи хора

Гамата монитори на LG за 2022г е оптимизирана за професионална творческа работа и разполага със следващо ниво на производителност за напълно уникално потребителско изживяване

 

 

Проектирани да задоволят нуждите на професионалните потребители по целия свят, най-новите първокласни монитори на LG за 2022г. ще направят своя дебют на виртуалната пресконференция на LG на 4 януари по време на CES 2022. LG UltraFine™ Display /модел 32UQ85R/ и LG DualUp Monitor /модел 28MQ780/ предлагат елегантен и практичен дизайн, подобрена свързаност и превъзходно потребителско изживяване както за работа от вкъщи, така и за офис служители, включително творци и програмисти. Имайки предвид несравнимото качество на картината, мощната производителност, възможността за персонализиране и удобството, не е изненада, че и двата продукта от LG взеха награди за иновации на CES 2022.

Новият LG UltraFine Display е монитор с професионално качество, проектиран с мисъл за нуждите на арт директори, графични дизайнери, фото/видео редактори и стриймъри на живо. Неговият 32-инчов Nano IPS Black панел с 4K UHD /3,840 x 2,160/ резолюция може да се похвали с контрастно съотношение 2000:1 и 98 процента покритие на цветовата гама DCI-P3, осигурявайки дълбоки черни и живи цветове, които остават реални при широк зрителен ъгъл в различни условия на околната среда. Първият Nano IPS Black панел на LG дава възможност на LG UltraFine Display да предоставя реалистични черни тонове с различни нюанси, добавяйки повече дълбочина към изображенията и позволявайки на творците да реализират своите визии с изумителна прецизност.

За поддържане на нивото на точност на цветовете, изисквано от днешните творци, LG UltraFine Display се предлага с разглобяем сензор за автоматично самокалибриране. То може да бъде планирано лесно чрез интуитивния софтуер на LG, спестявайки време на потребителите чрез автоматично извършване на услугата.

Многофункционален, идеален за всякакви задачи като създаване и кодиране на съдържание, LG DualUp Monitor разполага с Nano IPS дисплей с уникално съотношение 16:18 – напълно нов формат на пазара на монитори. Иновативният квадратен монитор с двойна QHD /2 560 x 2 880/ разделителна способност предлага същия екран като два 21,5-инчови дисплея и има функция за вертикален разделен изглед, която позволява на потребителите да виждат повече само с един поглед. Подобрявайки производителността и удобството, LG 28MQ780 повишава комфорта на потребителя с ултра регулируемата стойка LG Ergo, която спестява място, тъй като се захваща надеждно за повечето бюра и маси. А екранът с двойна височина на LG DualUp Monitor помага за намаляване на страничните движения на главата, които са и основната причина за болки във врата.

„Премиум мониторите на LG за 2022г. предоставят качество на картината и функции, които могат да задоволят нуждите както на професионалните, така и на домашните потребители.“, каза Сео Йънг-Дже, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Тези продукти, отличени с награда за иновации на CES 2022, са пример за нашия ангажимент да изследваме нови форм фактори и функционалности, за да разширим и укрепим нашата водеща гама

монитори.”

Научете повече за тези нови първокласни монитори, като се присъедините към виртуалната пресконференция на LG CES 2022 на 4 януари в 08:00 PST.

Характеристики:

 

LG UltraFine Display

/32UQ85R/

LG DualUp Monitor

/28MQ780/

Размер/

Съотношение

Големина на екрана

31.5 инча

27.6 инча

Резолюция

UHD /3840 x 2160/

SDQHD /2560 x 2880/

Съотношение

16:9

16:18

Графични

IPS

Да 

Да /Nano IPS/

Цветова гама (тип)

DCI-P3 98 процента

DCI-P3 98 процента

Яркост

400 nits

300 nits

Контрастно съотношение

2000:1

1000:1

Дълбоко черно отстрани

Да 

-

HDR

Дисплей HDR400

HDR10

Автоматично калибриране на цветовете

Да 

-

Самостоятелно автоматично калибриране

Да 

-

Цветово калибриране

Да 

Да 

Време за реакция

5ms /GtG на по-бърза настройка/

5ms /GtG на по-бърза настройка/

AMD FreeSync™ технология

AMD FreeSync™ технология

-

Дизайн

Екран

3-странен безрамков дизайн

3-странен безрамков дизайн

Stand

Завъртане / Височина / Наклон

Завъртане / Височина / Наклон

/Ergo от 2-ро поколение/

Интерфейс

USB Type-C™

DP Alt. + Power Delivery

DP Alt. + Power Delivery

96W + data

96W + данни

HDMI

x2

x2

Порт за дисплея

x1

x1

USB Hub

x1 Upstream

x1 Upstream

x2 Downstream

x2 Downstream

Мощност

Адаптер

Адаптер

Звук

Високоговорител

Стерео високоговорител с MAXXAUDIO® /5W x 2/

Стерео високоговорител с MAXXAUDIO® /7W x 2/

SW

Контрол на екрана

Да 

Да 

Характеристики

PBP

-

Да 

Автоматична яркост

-

Да 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар