Translate

вторник, 21 декември 2021 г.

Първият UltraGear геймърски лаптоп на LG доставя максимална мощност и удобство

Напълно оборудваният лаптоп за игри може да се похвали с хардуера, производителността и функциите, които днешните геймъри търсят

 

 

LG Electronics /LG/ представи днес първия си лаптоп за игри /модел 17G90Q/, с което разшири своята първокласна гама UltraGearTM за геймърите по целия свят. Със своето мощно представяне и страхотен дизайн, отличеният с награда CES 2022 Innovation Award лаптоп предоставя върхово гейминг изживяване и свобода да им се наслаждавате навсякъде и по всяко време.

Устройството за игри на LG, което можете да вземете навсякъде с вас, разполага с процесор Intel® Tiger Lake H от 11-то поколение, графична карта NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двуканална памет и свръхбърза настройка на двоен SSD. В допълнение към 17-инчовия IPS панел с време за реакция от 1 милисекунда* и честота на опресняване от 300 Hz, геймърският лаптоп LG UltraGear осигурява и потапящ, плавен геймплей дори и за най-взискателните към графика компютърни игри, благодарение на най-новата и добра линия хардуер. Освен това охладителната система на LG с парна камера поддържа лаптопа охладен дори когато бива използван на максимална мощност.

Споделяйки ДНК с леките gram лаптопи на LG, 17G90Q има аеродинамичен и лесно преносим дизайн. Новият тънък лаптоп разполага с голям екран и впечатляваща батерия от 93 Wh, като същевременно поддържа дебелина под 21,4 милиметра и тегло под 2,7 килограма. Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с алуминиев корпус, който предлага стил и издръжливост, докато крилатата емблема UltraGear от външната му страна ясно комуникира мощността и качеството, с които е известна първокласната марка за гейминг LG.

17G90Q допълнително оптимизира игровото изживяване чрез софтуера за игри на LG, LG UltraGear Studio, който позволява на потребителите да персонализират опциите, свързани с игрите, и да проследяват различни данни за производителността в реално време. За още по-уникално преживяване потребителите могат да избират и прилагат различен цвят към всеки един клавиш на атрактивната RGB клавиатура на лаптопа.

Наред с персонализацията на едно следващо ниво, скоростта и превъзходното качество на картината, геймърският лаптоп LG UltraGear предоставя реалистичен, триизмерен звук с вградената си двупосочна система от високоговорители. Поддържайки DTS:X Ultra, високоговорителите предават точно посоката и местоположението на звуците в игровата среда, като помагат на играчите да намерят своите съотборници и да проследяват по-лесно опонентите си. Нещо повече, 17G90Q се предлага с Intel® Killer™ Wireless, който помага да се гарантира бърза, стабилна мрежова връзка за онлайн игри без забавяне и объркване.

Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с всичко необходимо, за да се справи с най-новите високотехнологични игри, осигурявайки плавния геймплей, който всички геймъри желаят“, каза Сео Янг-Джае, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашият първи по рода си лаптоп за гейминг - 17G90Q - се отличава от конкурентните продукти със своя първокласен хардуер, щедър и висококачествен екран и елегантен, лек дизайн, който увеличава максимално удобството и възможностите за преносимост.

Първият геймърски лаптоп на LG ще бъде наличен в Съединените щати и Южна Корея в началото на 2022 г., а след това и на други пазари по света. За да научите повече за гамата LG UltraGear, посетете www.LG.com/CES2022 в 08:00 PST на 4 януари.

Характеристики:

 

17G90Q

Размер на дисплея

17.3-инча

LCD

FHD (1,920 x 1,080) IPS 1ms, 300Hz,
sRGB 99 percent

Съотношение

16:9

Тегло

2.64kg (5.82lbs)

Размер

400 x 271.6 x 20.9 ~ 21.4mm

(15.75 x 10.69 x 0.82~0.84 inches)

Батерия

93Wh

CPU

11th Gen Intel® Core™ Processor Intel Tiger Lake - H

GPU

NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q Graphics 

Памет

16/32GB

Двойни слотове

(DDR4)

Съхранение

Up to 1TB

M.2 Dual SSD slots (NVMeTM)

Цвят

Пурпурно сив

Клавиатура

Per-key RGB backlit gaming keyboard

I/O Port

USB 4 Gen 3x2 Type C (x1, USB PD-out & TBT4), USB 3.2 Gen 2x1 Type C (x1, USB PD-out & DP),
USB 3.2 Gen 2x1 (x2), HP-Out (4-Pole Headset, US type), HDMI, RJ45, DC-In, microSD/UFS

USP

IPS 1ms response time & 300Hz refresh rate,
Fingerprint Reader on Power button,
FHD webcam with Dual Mic, IR Camera,
Wi-Fi 6E & Intel® Killer Wireless,
2 Way speaker (2.0W x 4) with DTS X Ultra,
Cooling System with Vapor Chamber,
gaming UI (UltraGear Studio)

*1ms GtG време за реакция при 300Hz честота на опресняване.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар