понеделник, 7 ноември 2011 г.

За нумеролозите и масоните, числото 11 има специално значение за връзка с подсъзнаниетоВ петък преди обед нумеролозите очакват важни събития на предвещаващата важни събития дата 11 ноември 2011 година, в 11 часа и 11 минути, или 11-11-11-11-11, предава АФП.
Милиони ще следят случващата се веднъж на столетие поредица от числа на часовниците си. Мнозина окултисти и теоретици на конспирацията очакват голямо хуманистично пробуждане, или дори отварянето на портал към ново измерение, като предвиждат "промяна в съзнанието".
А ако за вас всичко това няма специален смисъл? Денят ще бъде петък. 

---------
Навръх празника на свети Мина -11.11.2011, пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят езотерици. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Няма коментари:

Публикуване на коментар