Translate

понеделник, 7 ноември 2011 г.

Поставете върху бюрото си предмети с ярки цветове - синьо, оранжево, червено- за да има добра енергия в работата ви

Така ще балансирате мощният енергиен поток на компютъра, който "краде" от енергията ви. В центъра на бюрото поставете нещо сиво или синьо - например подложката за мишката. Това ще  помогне да използвате по-пълноценно способностите си и ще ви осигури приток на творческа енергия.
В левия ъгъл на бюрото е желателно да има зелено стайно растение, което освен, че поглъща вашата негативна енергия от стресове и нервност,  ще помога и да се разсее отрицателната енергия, излъчвана от острите ъгли на бюрото и останалите офис-мебели. Добре е да има и съд или поне чаша с чиста прясна  питейна вода. Ако тя е отдясно -  активизира творческите сили и изобретателността, а отляво - знанията. Застоялата вода може да започне да акумулира отрицателна енергия и да ви я предава .
Поставете на бюрото си и снимки на вашите близки и любими хора- така няма да се чувствате откъснат от тях, а следователно и подсъзнателно няма да генерирате негативно отношение към работата си, която ви разделя.
Ако ви се налага да работите често с телефонния указател, визитник или адресна книга, поставете я отдясно, в средата или по-близо към вас, на това място, което отговаря за притока на пари, и тя ще ви донесе максимум полза.
Телефонът обикновено стои също отдясно, а ако работите по-добре с лявата ръка - нека стои в далечния ляв ъгъл. Така ще спомогне за полезни контакти, ще привлече късмета и може да постигнете финансов успех. Във всеки случай нека телефонът да не стои така, че да протягате лявата си ръка надясно или дясната - наляво. Пресичайки тялото, ръката блокира положителната енергия.
Много е подходящо около компютъра да се постави предмет от планински кристал - той ще направи мисълта ви по-ясна.

Стоите ли с гръб към някого, винаги поставяйте на стола си дреха, за да ви защитава от чужда негативна енергия.

Зад гърба ви може да има стена, но ако е пред бюрото ви, тя ще "изсмуче" цялата ви сила. В такъв случай на нея задължително трябва да се постави картина пейзаж, но не и графика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар