сряда, 23 юли 2014 г.

National Geographic Channel - любимата телевизионна марка на българските зрители за 2014 годинаспоред единствената подобна потребителска класация у нас “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.
В категория „Телевизия“ документалният каналсе конкурираше с БТВ и Нова ТВ. В трите етапа на шестото издание са гласували 20691 потребители, който избираха сред 204 бранда в 34 категории.
„Резултатът е изключително ясен сигнал, че у нас качественият телевизионен продукт се цени и ценно признание, че българският екип на NGC развива локално този световен бранд в най-правилната посока.“- коментира Милена Филчева – Маркетингдиректор на FOX International Channels Bulgaria.
Класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” дава израз на предпочитанията и емоционалната привързаност на крайните потребители към конкретни марки. За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на предпочитанията на хората и не включват специални пазарни критерии. Гласуването е онлайн на уеб страницата на инициативата: www.mylovemarks.eu.

Няма коментари:

Публикуване на коментар