Translate

сряда, 23 юли 2014 г.

DJ Lady † Vamp-в България



Украинският модел и хип-хоп диджей Илона Буковска, известна с артистичния псевдоним DJ Lady † Vamp, пристигна в България по покана на Babyface Company и домакина – верига e една от най-предизвикателните личности в шоу-бизнеса в Източна Европа - първият хип-хоп модел на Украйна. Не на последно място Илона е и грижовна майка. Заради бременността със сина й Кристиян преди 5 години тя прекратява временно кариерата си на модел и се насочва към диджейския пулт. Скоро след това обаче тя решава да съчетае двете дейности и така се ражда звездата DJ Lady † Vamp-снима се в клипове на големите хип-хоп звезди в Русия и Украйна, включително TIMATI, XLDELUXE, LEO.K.,ST. Участва активно и промотира лейбъла BLACKSTAR INC.на руската сензация TIMATI (№1 в Русия).
клубове Bedroom. Тя
Кариерата й включва участия в топ-клубовете в Украйна: D’LUX (KIEV), NEXT (MINSK), както и изяви в Москва, Монако, Сен Тропе и др. Въпреки крайно дръзката си визия в провокативното си видео INS – LOVEHEADSHOT (18+), дело на руския режисьор Александър Тихомиров, Lady Vamp предпочита да не e topless DJ. Откровена и истинска, това я прави изключително явление в музикалния и модния бизнес.
Атрактивната диджейка, дизайнерка и модел с множество фотосесии зад гърба си гостува в страната ни за 2 самостоятелни участия – на 23 юли в Club Bedroom Premium (гр. София) и на 24 юли в Bedroom Beach (к. Слънчев Бряг), където ще бъде подгрявана от DJ Gorro.


Няма коментари:

Публикуване на коментар