сряда, 23 юли 2014 г.

Порно актриса развя прелести на Bedroom Beach


Тазгодишното издание на конкурса Мис Силикон не бе лишено от сензации. Порно актриса развя прелести на сцената на Bedroom Beach в Слънчев бряг, където се проведе надпреварата за
най-успешни пластични интервенции.
24-годишната софиянка Габриела Иванова беше единствената участничка, която се осмели да захвърли горнището на банския си, с което бетонира първото си място в конкурса. Нашенката, която от пет години се е установила да живее във Франция разкри, че е успешен еротичен модел и порно актриса. Зад гърба си тя има солиден брой роли в розовите ленти, а в  порно индустрията се впуснала без да има каквито и да било скрупули.
Единадесет бяха претендентките, които се бориха за титлата, като най-възрастната участничка е на 30 години и е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос,скули, уста, бюст, и дупе. Кандидатката с най- голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда.
Сред силиконовите претендентки в конкурса беше забелязана и Марина Борисова, която беше избрана за Лице на Bdroom Beach.
За да оцени професионално направените корекции и тази година своето експертно мнение даде проф. д-р Ал Черики-пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники по пластична и естетична хирургия в Германия. Специален гост на конкурса беше плеймейтката Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от родните светски хроники. В избирането на новата победителката своят глас дадоха и досегашните носителки на титлата Мис Силикон - Гергана Райчевска и миналогодишната победителка Джулиана Гани.
В шоуто тази година взеха участие истински акробати и циркови артисти.
Още от 2012 година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза, зад която застават всички момичета. „Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия. Мотото на новата кампания е "Усмихни се на живота", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на всички жени, които имат необходимост от пластики, но не могат да си го позволят. Това са дами пострадали при катастрофи, които имат изгаряния или родилни белези. сподели Мисис България 2007 Мариана Маринова, организатор на „Мис Силикон“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар