сряда, 23 юли 2014 г.

Отнемат титлата на "Мис Силикон"- Габриела ИвановаСпоред обявения регламент събраните пари ще отидат за благотворителна кауза

Изборът на пищна тунингована красавица за "Мис Силикон" предизвика грандиозен скандал, след като се оказа, че победителката е била и... порноактриса. Габриела Иванова се появи триумфално по време на конкурса в Слънчев бряг, съблече се и взе короната под дюдюканията на публиката, убедена, че не точно тя е най-голямата красавица.
Оказа се, че радостта й ще трае много кратко. Най-вероятно титлата ще й бъде отнета от организаторката на конкурса и бивша Мисис България - Мариана Маринова, пише в. "Шоу".
Някои от участничките "нададоха вой", че тази година каузата от конкурса е благотворителна и не може да се свързва с порноактриса.
Според обявения регламент събраните пари ще отидат за операция на Ани Цануйкова - майката, която изгоря преди 2 години, хвърляйки се в огъня, за да спаси бебето си. Сега тя ще може да замине за Германия, където да се подложи на пластична операция за отстраняване на белезите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар