вторник, 22 юли 2014 г.

Вицепрезидентът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов: Трябва да се пренапишат правилата в държаватаГледаме как се правят опити да се съсипе държавата целенасочено, без да има причини
за това извън някакви дребнави политически страсти. И това не може да не разтрепери всички, каквито и непримирими противници да сме по същество. В крайна сметка и ние, и работодателите сме заинтересовани нещо да се случва в тази държава – те да печелят, а нашите хора да изкарват заплати. Трябва основно да се пренапишат правилата в тази държава. Очевидно нищо хубаво не я чака и всеки изминал ден потвърждава правотата на тази теза. Ние от „Подкрепа” говорим от 90-та година, че тези правила не работят. Казахме го през 90-та, когато се приемаха тези правила. Втори път го казахме през 96-та, когато беше първата голяма криза в тази държава. Миналата година през зимата пак го посочихме. Но не ние сме тези, които взимат решенията, нали така? Решенията ги взимат тези, които са овластени съобразно същите тези правила.
Има неща, които трябва да бъдат спешно направени, в противен случай рискуваме да имаме сериозни проблеми в бъдеще. А те се занимават с това каква банкова криза да предизвикат, за да съборят държавата, за да си преразпределят баницата. Те не гледат към предстоящите избори, а се опитват да съборят държавата абсолютно изкуствено... Абсурд някакъв... Те трябва да престанат да си играят на шикалки и да разберат, че са изпратени да работят там. Това каза в ефира на БНР вицепрезидентът на КТ „Подкрепа" Димитър Манолов по повод общата позиция срещу партиите, с която излязоха работодателите и синдикатите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар