Translate

неделя, 2 август 2015 г.

LG Multi V S: изключителна ефективност и надеждност



LG използва най-модерните технологии, за да направи климатичната система Multi V S лесна за монтиране, енергоефективна, надеждна и мощна

LG показа най-новия си модел климатична система с променлив дебит на хладилния агент (VRF) - Multi V S.
Проектирана специално за малки и средни помещения, тази климатична система с лек и компактен корпус е едно ефективно решение за охлаждане и отопление, което предлага и гъвкавост при монтажа. Тя е изключително енергийно ефективна и надеждна и така помага на потребителите да намалят оперативните разходи. В Multi V S са внедрени редица патентовани решения, сред които и функцията Smartphone Control, позволяваща на потребителите да следят и регулират настройките от разстояние, чрез Mobile LG Monitoring View (LGMV) Bluetooth модул или чрез мобилното приложение LG SAC Control.
Multi V S се предлага в богата гама модели, вариращи от 4 до 12 конски сили, което я прави подходяща за много различни ситуации. Подходяща както за търговски, така и за жилищни цели, тя идеално се вписва в малки по размер офиси, ресторанти, кафенета и магазини за търговия на дребно, както и в луксозни жилищни апартаменти и къщи.
Multi V S поддържа тръбен път с дължина до 300 метра, което дава възможност за различни конфигурации при монтажа му. Относително малъкият й размер и ниско тегло (57% по-малка и 40% по-лека от конвенционалния модел с 8 к.с.) също допринасят за намаляване на времето и цената за монтаж.
Новата VRF система на LG има и изключително добър коефициент на енергийна ефективност (EER) от 3,95 в режим на охлаждане и коефициент на преобразуване (СОР) от 4,25 в режим на отопление. В Multi V S е внедрена и технологията на LG за променлива верига на топлообменника, която автоматично избира оптималните потоци на топли и студени течения. Тази интелигентна функция повишава общата енергийна ефективност с пет процента.
“Революционната VRF система на LG прави Multi V S идеален за жилища и малки офиси. VRF пести енергия, работи мощно, но тихо и предлага изключителна гъвкавост при монтажа. Multi V S е още един чудесен пример за ангажираността на LG да произвежда най-ефективните и иновативни технологии", коментира Петър Митев, мениджър климатична техника за България и Македония.
Multi V S вече се предлага на българския пазар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар