Translate

неделя, 2 август 2015 г.

Телевизорът на LG 4K OLED с признание „Крал на телевизорите“ в САЩ



LG с признание за „Най-иновативна марка на годината“ по време на наградите Plus X в Германия
 
ТелевизорътArt Slim CURVED 4K OLED TV на LG спечели 11-тaта годишна награда наValue Electronics TV Shootout™в състезание с четири от водещите модели ULTRA HD телевизори на LGи други водещи марки по време на CE Week в Ню Йорк. Седмица по-рано, благодарение на своите OLED и ULTRA HD гами, LG получи признанието
за - Най-иновативна марка на годината за втора поредна година по време на нощта на наградите Plus X в Бон, Германия. За дванадесета поредна година Наградите Plus X отличават продукти за спорта и ежедневието, които са иновативни и притежават поне един“Plus X”фактор, който ги поставя пред конкуренцията. Технологията на дисплеите на LG, особено тази на4K OLEDTV (Model 77EC980V), впечатли журито на наградите Plus X.
65-инчовият телевизор с извит екран Art Slim CURVED 4K OLED TV(Модел 65EG9600) беше обявен за най-добре представящия се телевизор, както от посетителите, така и от група експерти, въз основа на няколко различни качества на картината, сред които ниво на черното, контраст, прецизност на цветовете, резолюция и други. Впечатляващото качество на картината на Art Slim CURVED 4K OLED TV победи конкурентните плоски и извити Ultra HD телевизори и донесе на модела признанието Крал на телевизорите за 2015.
Извитият 4K OLEDтелевизор на LG комбинира подробните детайли на Ultra HD с превъзходния контраст и богатите, прецизни цветове, които само OLED може да предостави, за да покаже това, което водещи анализатори в индустрията определят като най-добрата картина досега. Революционната технология на OLED създава внушителна картина с перфектни черни нюанси и невероятни цветове, дори от широк зрителен ъгъл. Философията на LG за Art Slim дизайн е комплимент за всеки интериорен декор, тъй като телевизорът разполага с невероятна дълбочина на едва няколко милиметра и стилен дизайн без рамки.
„От години LG е в челните редици за иновации, което донесе признание от експерти и потребители, а признанието от индустрията допълнително утвърждава нашите усилия, особено при телевизорите 4K OLED. OLED телевизорите са изцяло нов стандарт за качество на изображението, а допълнени с Ultra HD технологии, резултатите са просто поразителни,“ каза Ин-Кю Лий, старши вицепрезидент и оглавяващ дивизията за телевизори и монитори на LG Electronics Home Entertainment Company.


Няма коментари:

Публикуване на коментар