Translate

неделя, 2 август 2015 г.

Легендарният композитор Атикъс Рос става част от екипа на „Outcast“ - Новият Хит за 2016 г



FOX International Studios (FIS) обяви, че Атикъс Рос, композитор, продуцент и музикант, се включва в екипа на предстоящата драма на Робърт Къркман“Outcast”, продуцирана за Cinemax
от FIS. Рос е носител на престижни награди като „Грами”, „Златен глобус” и „Оскар” и участието му в сериала „Outcast” е дебют за талантливия композитор.
„Много се вълнувам, че ще работя с Робърт Къркман и целия екип на „Outcast”. Надявам се да успеем на внесем енергията на звука в унисон с гениалната визия на Робърт”, коментира Рос.
Сред най-известните творби на Рос са музиката за „Социалната мрежа” на Дейвид Финчър, за която спечели „Оскар” и „Златен глобус”, музиката за „Мъжете, които мразеха жените” и „Не казвай сбогом”. Той композира и музиката за „Книгата на Илай” на братя Хюс, за „Любов и милосърдие” на Бил Полард и „Хакер” на Майкъл Ман. Рос за първи път привлича внимание в средата на 90-те като програмен продуцент на албума „Bombthe Bass“ на Тим Саймън и по-късно като копродуцент на 5 албума на NineInchNails с Резнър: WithTeeth, YearZero, TheSlip, инструменталитеGhosts I-IV и HesitationMarks.
„Кой не може да си спомни зловещите цигулки от сцената под душа в „Психо” или повтарящите се две ноти преди нападението на акулите в „Челюсти”? Паметната и епична музика е изключително важна за пренасянето на една история на ужаса както на малкия, така и на големия екран. За нас е привилегия, че Атикъс се съгласи да бъде част от историята на Кайл Барнс.”, споделя Къркман.
„Outcast” е телевизионна адаптация по едноименния комикс на Къркман/Skybound. Сериалът проследява Кайл Барнс – млад мъж, обладаван от духове от детството си. Вече като зрял човек той тръгва на поход, за да открие отговори. Това, което той открива обаче, може да означава край на живота на Земята. „Outcast” ще бъде излъчен премиерно по Cinemax в САЩ и съобразно стратегията „излъчване на следващия ден” ще се разпространи от FIC едновременно в 125 страни през 2016 г.Къркман е изпълнителен продуцент заедно с Дейвид Алпърт от „Circle of Confusion“, Сю Нийгъл от „NaegleInc.“ и ШарънТалИгуадо от „FIS“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар