Translate

неделя, 2 август 2015 г.

По FOX-Тиранин– сезон 2


От 28 юли, всеки вторник от 22:00 - премиера за България

Тиранин разказва историята на скромно американско семейство, което е въвлечено в
машинациите на размирен народ от Близкия изток. Басам  „Бари” Ал-Файед (Адам Райнър) е най-малкият син на противоречивия диктатор в разкъсваната от война държава. Бари се завръща в родината си, след самоналожено двайсет годишно изгнание в Америка, за сватбата на племеника си. Когато баща му умира неочаквано, Бари е принуден да влезе в коварната политика на семейството и народа си, неохотно поемайки ролята на довереник и съветник на темпераментния си брат – Джамал (Ашраф Бархум) – новия президент на Абудин.
Докато съпругата му американка и децата му се опитват да проумеят причината за оставането му, Бари се превръща в мощна сила в правителството, тласкан от идеята си да внесе човешки свободи в родината си. Когато осъзнава, че Джамал няма никакво чувство за справедливост и морал, Бари заговорничи с членове на американското правителство за свалянето на тираничната власт на брат си. Точно когато превратът започва, Джамал разкрива заговора и нарежда Бари да бъде арестуван и обвинен в измяна.
Съпругата на Бари Моли (Джефинър Финиган) получава разрешение да остане в посолството на САЩ докато очаква новини за съдбата на съпруга си. Ужасена и самотна, единствената утеха на Моли е, че децата им тинейджъри Сами (Ноа Силвър) и Ема (Ан Уинтърс) са успели да избягат и да се върнат в Съединените щати преди ареста на Бари.
Свекърва й Амира (Алис Кридж) е единственият глас на разума между синовете си и умолява големия да прояви милост. Междувременно съпругата на Джамал Лейла (Моран Атиас) се наслаждава на новата си роля на Първа дама в Абудин.
Предаден от Запада, Джамал обръща поглед на Изток като сключва съюз с Китай с надеждата Абудин да добие глобална сила. Но Бари продължава да е трън в очите му. Отказа на Джамал да екзекутира Бари е повод надигащото се бунтовническо движение да нарасне и Бари се превърща в символ на борбата им за свобода.
Лидерът на бунтовниците Ихаб (Алекзандър Карим) продължава да обединява народа на Абудин срещу управлението на Ал-Файед и прибягва до все по-кръвопролитни нападения.
С всички политически и семейни вражди синът на Джамал Ахмед (Камерън Гарае) копнее да избяга и да води по-простичък живот, далеч от Абудин. Съпругата му Нусрат (Сибила Дийн), която Джамал изнасилва в нощта на сватбата й, е твърдо решена да остане: наследството на Ал-Файед ще остане за сина й и тя възнамерява да вземе всичко, което й се полага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар