Translate

неделя, 2 август 2015 г.

Оргахим пуска цветови библиотеки за архитекти и дизайнери



Те могат да се интегрират в софтуера (Autodesk 3D Studio Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, Autodesk Autocad, CorelDraw) за изработка на архитектурни проекти. По този начин в
проекта може да се зададат цветове от фирмените каталози, които на по-късен етап могат да се тонират, чрез тониращата система Хамелекон на Оргахим. За интегрирането им във всяка една програма има и подробно описание / инструкция.
Свалянето на библиотеките става на сайта на компанията - http://www.orgachim.bg/bg/dizayn/tsvetovi-biblioteki/.
Цветовите каталози на Оргахим, които могат да се интегрират са Imagine – 1218 цвята за интериор и Elements – 180 цвята за екстериор. И двата картела се предлагат само от Оргахим на българския пазар.
Допълнително улеснение за дизайнерите, архитектите и изпълнителите на проектите е това, че Оргахим е с най-голямата мрежа от тониращи машини в страната – 270, което практически дава възможност продуктите да достигнат до всяка точка в страната.
Освен това Оргахим обособи и специална позиция, чиито задължения са свързани с архитектурни и инфраструктурни проекти. На нея бе назначен Явор Арсов, който има дългогодишен опит в компанията и задълбочени познания в областта на тонирането. Към него могат да се обръщат клиенти и партньори с всякакви въпроси, свързани с интегрирането на библиотеките в във всички програми, както и с други запитвания свързани с решенията които Оргахим може да предостави на архитекти и дизайнери.
---
Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. В резултат на това компанията разполага с широка продуктова гама и  над 1600 точки на продажба чрез партньорите си както в България, така и на Европейския пазар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар