Translate

понеделник, 4 юли 2011 г.

Най-новата революционна DHI техника за директна имплантация на коса вече и в България

Първата за България клиника на DHI за директна имплантация на коса бе oфициално открита в София на 03 юли т. г. от Иван Петков, директор на DHI България.
С над 40-годишен опит и 100 000 клиенти по целия свят, новаторската Система за цялостни грижи на Медицинската група DHI се предлага в над 30 държави. Революционната DHI техника, елиминира употребата на скалпели, не оставя белези и е безболезнена със 100% естествен резултат.След като завърши процедурата, новата коса продължава да расте по естествен начин за цял живот. Основната цел на тази нова, усъвършенствана техника е да увеличи преживяемостта и растежа на космените фоликули като се намалят до минимум манипулациите с тях и времето, в което те стоят извън кожата.
Техниката DHI спестява толкова много време, че пациентите ни и медицинските ни екипи никога не страдат от умора. Процедурата е на практика безболезнена и причинява по-малко раздразване дори и от направянето на татуировка. Това е усъвършенствана, бърза, нова техника, която според нашите клиенти променя живота им. Всеки клиент на DHI получава VIP обслужване. При DHI се прилага местна упойка и клиентът може да релаксира, да слуша музика, да гледа телевизия, да си говори с екипа, да задава въпроси и дори да подремне. По време на почивката може да се наслади на лека закуска.Сумарно, цялата процедура е в рамките от 3 до7 часа. Само една обикновена превръзка се поставя на мястото на донорната зона, така че нашите клиенти излизат изглеждайки на практика по същия начин, както когато са влезли, съобщи Петков. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар