Translate

вторник, 5 юли 2011 г.

МБАЛ „Токуда Болница София” организира безплатни прегледи за профилактика и ранна диагностика на заболяванията на млечната жлеза

МБАЛ „Токуда Болница София” разполага и с модерно мамографско оборудване за скрининг и диагностика.
 Необходимо е пациентите да предоставят на място своята медицинска документация – епикриза от предходно лечение или амбулаторен лист от преглед, резултати от изследвания, посочващи лекарско становище за състоянието на пациентката при установено заболяване.
Голямото предимство на болницата са висококвалифицираните медицински екипи, които прилагат световните практики за хирургично лечение на заболяванията на гърдата, както и за реконструктивното и естетичното и  възстановяване, водени  от мултидисциплинарен екип от хирузи-мамолози и пластични хирурзи. 
Пациентките в Токуда Болница  могат да разчитат на затворен цикъл на цялостна профилактика, диагностика на заболяванията на гърдата, хирургия и реконструкция в едноетапни операции, модерно лъчелечение за следоперативно продължаващо лечение, химиотерапия при необходимост и дългосрочен ангажимент на лекарите в японската болница за проследяване и наблюдение на възстановяването на лекуваните при тях.
------- 
Консултациите ще се провеждат всеки ден от 06 до 31 юли след предварително записване на телефон 02/403 4000. 
В България  се регистрират над 3000 нови случая на рак на гърдата ежегодно, алармира д-р Росен Панов, началник на Центъра за хирургия на гърдата на МБАЛ „Токуда Болница София”, който е  категоричен, че при навременно откриване на заболяването и започване на терапия в ранен стадий, ракът на гърдата е напълно лечим. 
Специалистите препоръчват жените над 35-годишна възраст да посещават специалист за профилактичен преглед веднъж годишно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар