Translate

петък, 24 юни 2011 г.

Да помогнем на едно дете да сбъдне мечтите си

Синът на нашата колежка Соня Спасова - Теди, е едно смело шестгодишно момче с много мечти.
Днес той иска да стане футболист, когато порасне - да бъде лекар, а като се пенсионира - да кара влак. Сигурно ще промени мечтите си още много пъти. Важното е да има време за това. Защото от една година Теди се бори със злокачествено заболяване на лимфните възли. Лекарите от Детската онкологична болница в София се справиха с първите прояви на болестта и семейството на Теди благодари от сърце на проф. Драган Бобев и неговия екип. Когато бе на крачка от оздравяването и се готвеше за голям купон с торта, близалки и много приятели, обаче Теди отново попадна в пипалата на рака. Но нашият малък приятел е упорит и много смел - вече не плаче, когато му вземат кръв, изследват го на скенер или му поставят абокат. Животът на Теди е в опасност. И той трябва да се лекува в чужбина. А това струва много. Молим ви, помогнете! Дайте му време да промени мечтите си.

Да спасим Теди!
Той е само на шест, а вече година се бори мъжки с рака. Но болестта настъпва агресивно и безмилостно. Вече нямаме време. За да го спасим, е нужно лечение в чужбина. А то струва много.
Помогнете!
Централна кооперативна банка IBAN
BG29CECB979040B8421800 BIC CECBBGSF Клон София Теодор Тодоров

1 коментар:

  1. Анонименюли 08, 2011

    Преди няколко месеца гледах документалния филм Food Matters. Бях впечатлен от успехите в борбата срещу рака чрез подходяща храна и високи дози витамин С. Поне мога да препоръчам на родителите на Теди да гледат този филм.
    Ето линк към филма в Замунда:
    http://zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1

    ОтговорИзтриване