Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

HP Elite Dragonfly оформя нова ера в мобилността


Компанията променя представите за работа без компромиси с „по-лек от въздуха“ дизайн за професионалистите в движение

HP Inc. представи HP Elite Dragonfly у нас - преносим ултралек премиум компютър1 проектиран за професионалистите в движение, който ще бъде наличен за продажба при бизнес партньорите на HP от 1-ви ноември 2019 г.
HP Elite Dragonfly оформя нова ера в мобилността със своята изящна изработка, отличавайки се с мощност и повишена защита. Освен с изключителна лекота и мощност, последният модел в бизнес серията компютри на HP, се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24.5 часа2, поместени в 13.3 инчов бизнес хибрид3 с избор на FHD или UHD тъчскрийн дисплей.
Всички модели, налични за България, имат 4G LTE технология, която позволява на професионалистите в движение да останат свързани и готови за работа от почти всяка локация. Те могат да изпитат най-добрата производителност за бизнеса с 8-о поколение 8th Gen Intel® Core™ i5 или i7 процесори4 и възможност да запаметят своята работа на 256/512 SSD или на 1 TB дисково пространство, според избраната конфигурация.
Най-лекият компактен бизнес хибрид с тегло под 1 кг, прецизно изработен от магнезий за съвършена издръжливост, се предлага в цвят Dragonfly Blue с усъвършенствана ултралека и тиха клавиатура с вградена подсветка и нов лек тъчпад за ултра гладко преживяване на работния процес.
HP Elite Dragonfly е и първият бизнес хибрид в света, създаден с компоненти от рециклирана пластмаса от океана5. HP продължава ангажимента си към околната среда чрез пластмасовите елементи в своите устройства, включвайки ръчно изработени компоненти в колоната за звук на новият преносим компютър.
HP Elite Dragonfly идва с HP Sure Sense6 - технология, която защитава потребителите от зловредни атаки, използвайки силата на изкуствен интелект, а HP Sure Recover с Embedded Reimaging7 дава на потребителите възможност за резервно копие навсякъде и по всяко време, без да забавя работата на компютъра.
Цени и наличност:
HP Elite Dragonfly ще е наличен за България от 1-ви ноември 2019 г. в мрежата от бизнес партньори на HP. Цените ще варират в зависимост от избраната конфигурация.
 - - - - - - - -
1 Стартово тегло под 1 кг е достъпно само в определени конфигурации.
2 До 24 часа и 30 минути на правилно конфигуриран HP Elite Dragonfly с процесор Intel® Core ™ i5, 8 GB RAM, без WWAN,128 GB SSD, FHD панел и Intel® Wi-Fi 6 ZX200 + BT5 /802.11 ax 2x2, non-vPro™/. Животът на батерията на Windows 10 MM14 варира, в зависимост от различни фактори, включително модел на продукта, конфигурация, заредени приложения, функции, употреба, безжична функционалност и настройки за управление на мощността. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалява с времето и използването. Виж www.bapco.com за повече информация.
3 На база 8-о поколение Intel® 13" бизнес хибрид Intel® Core™ i U серия процесори, Windows Pro операционна система, vPro™ и хибриден дизайн от септември 2019.
4 Многоядрен. Предназначен да подобри представянето на определени софтуерни продукти. Не всички потребители или софтуерни приложения ще се облагодетелстват от тази технология. Представянето и тактовата честота варират в зависимост от натоварването на приложението и конфигурациите на вашия хардуер и софтуер. Номерирането, маркирането и/или именуването на Intel, не е мерна единица за по-добра производителност.
5 Въз основа на вътрешния анализ на HP за август 2019. Вградената колона за звук е компонент, съставен от 5% рециклирана пластмаса от океана. Данни от август 2019
6 HP Sure Sense изисква Windows 10. Вижте спецификациите относно продукта и наличност.
7 HP Sure Recover с Embedded Reimaging Gen2 не е задължителна функция и трябва да бъде конфигурирана при покупка. Вижте спецификациите на продукта и неговата наличност. Не се предлага на платформи с множество вътрешни устройства за съхранение или Intel® Optane™. Преди употреба трябва да архивирате важни файлове, данни, снимки, видеоклипове и т.н., за да избегнете загубата на данни.
8 Цените и наличността подлежат на промяна.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар