Всеки ден от 11:30ч.
Премиера за България, 4 ноември, 2019г.
Есенният сезон на
24KITCHEN продължава да ни поднася приятни изненади с новите епизоди на „Бон
Апети“. Любимият телевизионен тандем, Лора и Стоян, отново ще демонстрира
своите кулинарни умения, за да вдъхнови
зрителите за приключения в кухнята.
В новия сезон на „Бон
Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден –
бързи, лесни и с достъпни продукти.
Рецепти за онези моменти
от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо
вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и
трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните
моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с
близки и приятели.
С помощта на двамата
кулинари, тези изкусителни рецепти ще са достъпни за всеки, който иска да внесе
уют, топлина и аромат на домашно сготвена храна в ежедневието си.
„В новите епизоди на „Бон
Апети“ ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от
гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как
да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско
месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и
невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт.“ –
споделя кулинарното дуо.
Лора и Стоян са истински
екип в кухнята и за пореден път ще докажат, че най-вкусната храна е тази
приготвена с любов. Ще споделят искрената си наслада от готвенето чрез
страхотна смесица от неустоими вкусове и аромати.
Зрителите на 24KITCHEN ще
имат възможността да се насладят на новата доза вдъхновения от кухнята на „Бон
Апети“ от 04.11., всеки ден в 11:30 часа.
Любителите на домашно
приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и
други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – www.24kitchen.bg.
- - - - - -
- -
„Итън мес“ с горски
плодове
6 порции, 15 минути + 30
минути изчакване
600 мл течна животинска
сметана
10 г бурбонска ванилова захар
50 г захар
10 г бурбонска ванилова захар
50 г захар
150 г целувки
300 г пресни ягоди
300 г пресни ягоди
150 г боровинки
150 г къпини
100 г мед
1 стрък мента
Начин на приготвяне:
1. Нарежете ягодите на
едри кубчета. Разбъркайте ги с останалите плодове.
2. Залейте с меда и
поръсете с наситнена мента. Оставете ги да престоят 30 минути.
3. Разбийте сметаната с
бурбонската ванилова захар и захарта. Натрошете целувките.
4. В чаши за сервиране
подредете пластове от сметана, плодове и целувки.
Няма коментари:
Публикуване на коментар