Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

FOX - Семеен пъзел - сезон 4


От 5 ноември, понеделник – петък от 18:05 ч.
Премиера за България

„Семеен пъзел“ е комедиен сериал за едно голямо семейство и неговите особени, понякога доста смехотворни моменти, разказани през погледа на многобройните му членове.
Средното от трите деца – Мат, най-накрая се е оженил за любовта на живот си Колийн. Двамата са решени да имат дете, без значение какво ще им коства това. Неговият разглезен по-малък брат Грег и съпругата му Джен все още се опитват да намерят баланса между работата и отглеждането на детето, докато очакват още едно. Голямата им сестра Хедър и съпругът ѝ Тим се радват на трите си деца и снаха, които живеят заедно с тях.
Разбра се, важна роля играят и родителите - Джоан, властната майка в семейството, която би направила всичко за децата си, стига това да не противоречи на собствените ѝ разбирания, и Джон, екстровертният глава на семейството, който търси начини да прекарва повече време с близките си. Докато животът на членовете на семейството се развива в четири кратки истории, те се опитват да се наслаждават на малките неща, които правят дните им прекрасни.
Участват:
Колин Ханкс като Грег
Бетси Бранд като Хедър
Томас Садоски като Мат
Зоуи Листър – Джоунс като Джен

Няма коментари:

Публикуване на коментар