Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

Мусала Софт се включи в „Дари храна, дари любов“


Компанията стана част от благотворителната кампания „Дари храна, дари любов“, организирана от учениците в Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ в София.
Нейните служители откликнаха на призива на учениците и купиха близо 250 кг. хранителни продукти, които ще бъдат доставени на възрастни хора от малките села в област Монтана.
Кампанията „Дари храна, дари любов“ стартира преди няколко месеца, като учениците от НПМГ вече направиха три обиколки и помогнаха на 250 нуждаещи се. В момента в сградата на НПМГ се събират храни за следващото благотворително турне.
„Изключително благодарни сме на всички прекрасни хора от Мусала Софт, които се включиха в нашата кампания. Лично се убеждаваме за магичната сила на добрите дела. И без значение малки или големи, всяко мила дума, жест на грижа, помощ и съпричастност носят щастие - на този който дава и на този, който получава“, сподели Вяра Иванова, ученичка в НПМГ и един от организаторите на кампанията.
Елена Маринова, президент на Мусала Софт, допълни:
-Доброто не е еднократно действие, а начин на живот и светоглед. Всеки има силата да прави позитивна промяна и с личния си пример да заразява. В Мусала държим на екипността, взаимопомощта и добротата и подкрепяме мислещите като нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар