Translate

вторник, 11 юли 2017 г.

„Офис на открито” отваря врати



между 6 и 14 юли отново на адрес ул. Кракра 16 в София. Събитието се организира за втора поредна година от фондация “Credo Bonum” в партньорство с мобилната апликация „Здрави” и Българо-американска кредитна банка.
През 2017 г. „Офис на открито” има за цел да продължи темата за бъдещето на работните пространства и за предимствата на работата сред природа. И тази година инициативата кани представители на частния бизнес, НПО, артисти  и различни фирми да изнесат своята дейност  в рамките на временния офис на ул. „Кракра” 16.
Сред участниците през 2017 г. са „Заедно в час”, „Програмата”, Roobar, Playtech, Harmonica, Escreo, Enhancv и агенция Nitram, БЛОК Кино, Creative Mornings и други.
Специалните събития в програмата включват няколко отворени дискусии по различни теми, свързани с работните пространства и градската среда. Сутринта на 6 юли започна с брънч, организиран от „Здрави” под надслов "Има ли ваканция, когато работата ти е хоби?". В нея взеха участие Мила Михова, оперна певица и Димитър Шопов, създател на кулинарно училище. На 10 юли бе денят "С деца на работа", на който всеки желаещ да работи на открито го направи с малчуганите си. За тях, между 10 и 12 ч., „Био игри” подготвиха серия от занимания на тема здравословен начин на живот.
На 12 юли е ред на дискусията „Бъдещето на офиса”, организирана от „Кариери” с участието HR-специалисти от различни компании, а по-късно през деня предстои разговор по темата за съдбата на градските градини в столицата с участието на представители от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Лесотехническия университет. На 14 юли, петък, в офиса отново ще гостуват и Creative Mornings.

Няма коментари:

Публикуване на коментар